Andi és Wiki '99 óta énekelnek slágergyanús szerzeményeket a honi diszkóipar legnagyobb örömére. A Velvet arra volt kíváncsi, mit gondol a két lány egymásról, és az őket körülvevő dolgokról.

Gyulai Viktória és Villányi Andrea már évek óta jól összeszokott párosként róják Magyarország diszkóit. Mindkettejük horoszkópja bika, Wiki ezzel értelmezi a kivételes összhangot, ami kettejük között fellelhető. Ettol függetlenül Wiki szerint különbözőek, csak a földhözragadtságukban és családcentrikusságban hasonlítanak egymásra. Andi ellenben úgy véli, mindketten hasonlóan "debilek", és ha rájuk jön a "delírium" teljesen idióták, elviselhetetlenek lesznek.

Wiki nem tudja megfogalmazni, mi Andi legpozitívabb tulajdonsága: ő a lényét szereti a legjobban. Andi ellenben imádja, ha barátnője megmondja a frankót, még akkor is, ha az néha fáj. Azt viszont utálja a szőke énekesnő, hogy Wiki állandóan elkésik mindenhonnét. Andi a kritika méltó elviselésével áll hadilábon. Wiki - akit Andi csak anyának hív - panasza, hogy bár barátnője mindig igazat ad neki, tanácsait csak ritkán tartja meg. Szerencsére azonban pasikérdésben teljesen különbözik az ízlésük, így nem túl valószínű, hogy valaha is konkurálni fognak. Két nő, egy kérdés, két válasz.

Mi a véleményetek a plasztikai sebészetről?

Klikk a képre!

Wiki: Nagyon ellene vagyok, de csak magamon, másokkal szemben nem. Amúgy is nagyon félek az orvosi beavatkozásoktól. Meg aztán nem kell beavatkozni a természet dolgába csak, ha muszáj.

Andi: Én igazi mell-párti vagyok, egy bizonyos szintig. Ha valakinek szüksége van rá, azt nem tudom elítélni. Viszont ha átesik a ló túlsó oldalára, azt már nevetségesnek tartom.

Miért, és mit cserélnétek le magatokon, ha tehetnétek?

Wiki: Nincs ilyen. Minden úgy jó, ahogy van. Megértem, ha valakinek szüksége van rá, de én félnék. Nagyjából rendben vagyok magammal.

Andi: Deréktól lefele mindent! (nevet) De most komolyan, a popsi-kerekítés, és egy szép darázsderék jól jönne.

A mellet vagy inkább a feneket nézi meg egy pasi először?

Wiki: Ha ez a két kategória létezik, akkor nem tudom. Andi biztos a mellet mondja, mert ő abban jó, akkor én meg az ellenkezőjét. Van, aki mást néz: szerintük az összhatás a legjobb.

Andi: Változó, kinek mi a mai favoritja. Olyan is van, aki egyiket se, hanem a körmöt. De azért kilencven százalékuk a kettő közül valamelyiket választja.

Van pasitok? Milyen?

Wiki: Van. Idáig is megtartottam magamnak: nem nyilatkozom a magánéletemről.

Andi: Nincsen. Nem vagyok szingli, mert azok szerintem a harmincas, kiábrándult nők. Csak jelenleg nincsen barátom.

Mi a véleményetek arról, ha celeb jár celebbel? Hasznos? Gáz?

Wiki: Mindegyikre láttam már példát. Van, hogy megértik egymást. Nekem nem volt, és nem is szeretném, ha lenne.

Andi: Szerintem emberek vagyunk mi is. Csak egy laikus fogja fel úgy, hogy van-e előnye, vagy hátránya. Az, hogy ugyanazt csináljuk csak véletlen. Persze van, aki tudatosan választ így párt, de én nem tartozom ezek közé. Kapcsolatomat Frenkivel nem bántam meg: mi úgy éltünk, mint a normális emberek. Sokszor piszkáltak, de ez kikerülhetetlen. Nézd a Várkonyit, meg a Bochkort, mit csinálnak velük. Ez akár tönkre is tehet egy kapcsolatot.

Féltékenyek vagytok?

Wiki: Helyzettől függ. Egészségesen, persze kinek mi az egészséges. Szerintem mindenkiben ott bujkál a kisördög. Megpróbálok nem belebeszélni dolgokat abba, ami nincs.

Andi: Egészséges féltékenység van bennem. Ami az enyém, az az enyém.

Milyen a családképed?

Wiki: A szeretteimet imádom. Akarok gyereket, nem tudom még, mennyit. Inkább előbb, mint később, de fogalmam sincs, konkrétan mikor.

Andi: Nagyon fontos a család, bár egyelőre nincs rá kilátásom. A barátnőim hatvan százaléka már szült, vagy terhes, vagy esküvője lesz. Ilyenkor azért elgondolkozom, lassan jó lenne. Nekem nagyon fiatal az anyukám, ennek előnyét inkább most érzem, mint kiskoromban. Ő a legjobb barátnőm: megért, ezért is gondoltam, 26 év körül azért lassan kéne szülni.

Playboy-szereplésre számíthatunk valamikor? Esetleg együtt?

Wiki: Sokszor kaptam felkérést, de nem vállaltam el. Voltam már egy csomó más magazinban, ennél többet nem mutatok meg magamból, a Playboy már sok. Rendszeresen nézem a képeket, gyönyörűek, olyankor elkacérkodik az ember a gondolattal. De hogy anyukámnak azt mondják, de szép a melle a lányodnak, azt nem. A férfimagazinok már így is a határt súrolják.

Andi: Imádtam azt a fotózást, igazi profik voltak, de egyelőre nincsen szó róla, hogy újra szerepelnék. Ez attól is függ, hogy keresnének-e. Szerintem meg tudnánk egyezni.

Ki a népszerűbb?

Wiki: Szerintem az Andi, ha a mai bulvárt nézzük, hiszen két híres párja is volt. De ez így rendjén is van, én jól érzem magam, sot egyre jobban szeretnék a háttérbe maradni, Normális életet szeretnék, a mostani undorító bulvárban nem akarok részt venni.

Andi: Szépség, nyugodtság és kiegyensúlyozottság terén a Wiki; botrányok, híres románcok területén én.

Ki lett többször a legszexibb?

Wiki: Én egymás után kétszer nyertem, de ilyenkor az olvasók választanak, tehát az nem rajtam múlik.

Andi: Wiki nyert többet, neki nagyon sok volt.

Mit olvastál utoljára?

Wiki: Az Exodust és nagyon tetszett. Most a Holnapután című krimit olvasom, ami szintén jó. Unom az utazásokat a fellépésekre, olyankor jó a kocsiban olvasni.

Nézze meg képeinket!

Andi: Napi és hetilapokat.

Székelykáposzta vagy klubszendvics?

Wiki: Inkább töltött, mert az a kedvencem. Nem vagyok salátás típus.

Andi: Székelykáposzta.

Mivel telik egy hétköznapod?

Wiki: Elég csendesek mostanában, riportok, tévé, fotózás, edzés, hétvégeken fellépések. Majd a nyár lesz igazán durva. Emellett a vizsgák, ugye: magyar-kommunikáció szakra járok.

Andi: Mostanában edzéssel, vagy aput nézem, ahogy bontja a falakat. (Andi épp lakásfelújít.) Egy régi barátnőmmel mostanában újra sokat találkozom, amúgy riportokra járunk, ilyesmi. A hétvége a fellépéseké, meg a buliké, olyankor reggelig táncolok. Jön a nyár.

Miért írod a neved w-vel?

Wiki: Van, amikor duplával írják, de van, hogy simán. Amúgy tizennégy éves korunkban mindig koriztunk a barátnommel, és graffitiket irogattunk a falakra, akkor lettem Wiki. Szóval ez nem ilyen Fresh-es dolog.

Miért nem írod y-al?

Andi: Mert az akkor Endi lenne.