horoszkóp

Gaál Noémi: új frizura és esküvő

2006.01.18. 09:12
Nemcsak az új frizurájáról beszéltünk, hanem arról is, hogy a nyáron férjhez megy az időjárás jelentő, hogy szívesen eleget tesz különféle felkéréseknek és hogy nem tartja magát meteorológusnak, de állatvédőnek igen.

Abban szinte valamennyi pszichológiai-és fodrásziskola egyetért, hogy ha egy nő új frizurát csináltat magának, az életében valamiféle paradigmaváltást jelez. Ezért miután a kedd reggeli időjárás jelentésben Gaál Noémi időjárás jelentőt új hajzattal észleltük, telefont ragadtunk és kifaggattuk a váltás okáról.

Új haj, új élet?

"Egy kicsit bíztam benne, hogy nem annyira feltűnő a változás, de hamar szembesültem azzal, hogy észreveszik az emberek" - mondta érdeklődésünkre a szépségverseny győztesből lett műsorvezető, majd elmesélte, hogy noha csak hétfő délután járt a fodrászánál, 24 órán belül sok visszajelzést kapott. És meglepő módon a képernyőn keresztül többet, mint azoktól, akik élőben látták.

Mint megtudtuk, a stílusváltás egyfajta közös újítási igény volt a csatorna és a műsorvezető részéről, mivel Gaál Noémi viszonylag régóta változatlan frizurát viselt. "Tulajdonképpen elégedett vagyok" - értékelte a műsorvezető az eredményt.

Normális egyensúly

Klikk a képre!

Nem ezért lett új frizurája, de valóban lényeges fordulat közeleg Gaál Noémi életében: idén feleségül megy Maloveczky Miklós kaposvári rádiós-tévés műsorvezető DJ zenészhez, aki már több mint egy éve a vőlegénye. A pontos napot ugyan még nem tűzte ki a pár, de úgy tervezik, hogy valamikor a nyáron mondják ki a boldogító igent.

"Nem akarunk nagy feneket keríteni az esküvőnknek" - mondta a menyasszony. "Nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy ne kirakat dolog legyen az egészből" - jegyezte meg abbéli érdeklődésünkre, hogy sajtójelenléttel vagy anélkül tervezik-e a jelentős eseményt. "Ha meg lehet találni a normális egyensúlyt, akkor nem fogjuk bezárni a kapukat, de ezzel a kijelentéssel most nem szeretnék egy öngerjesztő folyamatot elindítani" - intette a fotográfus kollégákat a túlkapásoktól a menyasszony. Bensőséges, stressztől mentes ceremóniát szeretnének, rokonokkal és lehetőleg olyan vendégsereggel, akit ők maguk is ismernek.

A vőlegény mostanában nem zenél

Megtudtuk még, hogy vőlegénye már nem játszik régi együttesében, a Machéban, pedig szeret zenélni, és alkotni is úgy általában. "Időként csak nézek, nagyon jó ötletei vannak műsorvezetőként. Nagyon kreatív és szerintem nem vagyok elfogult, reálisan szemlélem" - jellemezte vőlegényének alkotói pályáját Gaál Noémi.

Átrendezett határok

A műsorvezető köztudottan szívesen tesz eleget különböző felkéréseknek napi munkáján túl is, a Megasztárokkal például többször szerepelt már együtt különféle eseményeken. "Természetesen nem vállalok el mindent, csak amit érdekesnek találok. Ha azt gondolom, hogy itt a lehetőség, akkor belevágok a dolgokba" - mondta és hozzátette, hogy amióta stabil párkapcsolatban él, "bizonyos határokat átrendezett". Így például nem valószínű, hogy akárcsak bikinire is levetkőzne, mint ahogy tette ezt korábban két férfimagazin hasábjain. Jelenleg egyébként sok magyar celebritáshoz hasonlóan ő is a vizsgaidőszak keserveit éli, mivel a Kodolányi János Főiskolán angol és kommunikáció szakon tanul.

Meteorológia és állatvédelem

Végezetül azt szerettük volna megtudni, miért fúj rá annyira néhány meteorológus. Mint mondta, ő szakmáját tekintve vállaltan nem meteorológus hanem időjárás jelentő, esetleg műsorvezető. Szerinte azért aposztrofálják őt gyakran mégiscsak meteorológusnak vagy időjósnak, "mert míg az ember kimondja azt, hogy időjárás jelentő, lemegy a Nap".

"Az elmúlt 7-8 évben folyamatosan jártam az OMSZ-be (Országos Meteorológiai Szolgálat), és magamra szedtem az alapismereteket. Hiteles akarok maradni, így eszem ágában sincs elhitetni az emberekkel, hogy meteorológus vagyok" - jegyezte meg a műsorvezető, aki egyébként nagy állatbarát és az állatvédelmet legalább annyira fontosnak tartja, mint a ciklonok és anticiklonok váltakozásának ütemét.

Gaál Noémi néhány szóban
Születési dátumát a Velvet nem ismeri pontosan, de az tény, hogy pár évvel a harmadik X után jár. Érettségi után a modellpályát választotta, de hamarosan televíziós felkérést kapott: Bálint Antóniát követve hat évig volt a Kérdezz, felelek című kvízműsor háziasszonya. A kereskedelmi tévék indulásakor a TV2-höz igazolt, naponta jelentkezett időjárásjelentéssel. Az ehhez szükséges információkat utólagos tanulmányai során szerezte meg. Kutyájával futni jár, az eb neve Pöttöm. Az állatvédelmet szerinte lokális szinten lehet hatékonyan megvalósítani. A tévézés mellett a Kodolányi János Főiskolára jár angol és média szakra, továbbá üzleti ügyeivel foglalkozik: ajándékboltot és videótékát vezet.