horoszkóp

Gaál Noémi esküvő helyett már gyereket tervez

2006.08.12. 12:25
A Tv2 időjósa és vőlegénye tavaly még lelkesen ecsetelték, milyen esküvőjük lesz idén tavasszal. Most már nyár van, az esküvővel kapcsolatban pedig mélységes csend.

A műsorvezetőnő már mindenhol elmesélte, hogy nem, dehogy, semmi baj, csak nem volt idejük megszervezni az esküvőjüket. A Blikknek azt is megígérte, ősszel azért rákapcsolnak majd, hogy jövőre megtarthassák a fényes eseményt kastélyostul, limuzinostul, vonulásostul, kiskutyástul.

Kutyimutyi

Klikk a képre!

Az időjós a Story magazinnak azt is elárulta, arról álmodozik, hogy Pöttöm nevű ölebének is aktív szerepet szán a nagy nap koreográfiájában: szerinte aranyos lenne, ha meg tudná tanítani rá, hogy ő hozza a gyűrűket. A Velvet sejtései szerint valószínűleg iszonyúan cuki állat azonban gazdája szerint is a világ legneveletlenebb kutyája, így Gaál is csak merészebb pillanataiban álmodozik ilyen attrakcióról.

Az álmodozásnál tovább egyelőre nem is nagyon jutott: mint a lapnak elmondta, elmúlt hónapjai annyira zsúfoltak voltak, hogy a fáradtságtól többször is elsírta magát. Angolt, pedagógiát és kommunikációt tanul, amelyekből most vizsgázott, emellett két boltját is vezetnie kell, meg időjósként ki-be lépkednie a Tv2 időjárástérképének fekete keretébe, amiért mindig izgulunk érte, nehogy elbotoljon. Ezek mellett igazán nem maradt ideje esküvőszervezésre, mert azt nem akarja elkapkodni.

A világ végére is elmenne vele

Gaál és párja, Maloveczky Miklós kapcsolatában azonban továbbra is minden a lehető legcsodálatosabb, mondhatni, mindig süt a nap. A férjjelölt a minap romantikus gesztussal Spanyolországból rendelt rózsacsokrot szerelmének, a menyasszony pedig manchesteri utazással viszonozza majd ezt a húzást. Az angol munkásváros igazán romantikus úticél, feltéve, hogy valaki Manchester United-rajongó, mint Gaál pasija. Jól meg is nézik majd a stadiont, meg vásárolnak pár relikviát - tervezi a szép jövőt Noémi.

Az utazás amúgy is fontos részét alkotja kapcsolatuknak, mivel mindkettőjüket másik városhoz köti a munkája, a két város közt pedig 250 kilométer van. Gaál Gödöllőn él, innen jár be a Tv2 reggeli műsorába, míg Maloveczky Kaposváron, és egy helyi rádiónál dolgozik, ráadásul a jövőben úgy tűnik, még több feladata lesz. Gaál azonban áldozatkészen fogadja a szerelmüket próbára tevő akadályokat: úgy véli, ami most átok, az később még áldás lehet. Például amikor majd ő már Kaposváron babázik a gyerekükkel.

Tök romi

Addig is igyekszenek minél több hosszú hétvégét szervezni maguknak, amikor pedig nem tudnak találkozni, telefonálgatnak egymásnak. Az időjós mobiltelefonja is a szerelem jegyében csörög: nem elég, hogy a "Szerelmem" szót írja ki, ha a vőlegény jelentkezik, de még csengőhangnak is az a szám van beállítva, ami a lánykéréskor szólt.