Gáspár Laci nem akar a verekedés miatt szerepelni

2006.08.10. 08:30
Gáspár Lacit pénzbüntetésre ítélték, mert nem kapcsolta be a biztonsági övét vezetés közben. Az énekes még erről az esetről sem szeretne nyilatkozni, mert úgy véli, így is túl sokat szerepelt a bulvársajtóban, és nem éppen az imidzsének megfelelő színben.

Gáspár Laci úgy érzi, a közelmúltban épp eleget szerepelt a bulvársajtóban, a zűrös ügyeiről inkább nem nyilatkozik. Az énekest legutóbb a Blikk kereste meg, hogy megkérdezze arról az esetről, amikor a napokban közúti rendőrök pénzbüntetésre ítélték. Gáspár Laci nem szeretett volna ebben a témában nyilatkozni. A lap úgy tudja, az énekes nem kapcsolta be a biztonsági övet, amit felróttak neki az őt igazoltató újpesti rendőrök. A lap szerint az énekes felháborodott, és később meg is fellebbezte a bírság kiszabásáról szóló határozatot.

Gáspárok, érvek

A múlt heti, verekedésről szóló hírekben eleinte nem említették a Megasztár első szériájában feltűnt énekest, később unokatestvére, Gáspár Győző nyilatkozott arról, hogy felháborította az énekes viselkedése. Gáspár Győző nejének 32. születésnapjára közel száz családtag, munkatárs és üzleti partner volt hivatalos a salgótarjáni megyeházára. Eleinte minden békésen zajlott, Győzike erotikus chippendale-showt rögtönzött feleségének, később azonban a vendégek közül néhányan összevitatkoztak, majd az épület előtt rendezték a konfliktust.

Gáspár Győző eleinte nem említette a pofozkodással végződő incidenst, elmondta, békében és szeretetben ünnepelték Gáspárné Bea születésnapját, de néhány nap múlva kifakadt, hogy elege lett a rokonságából, és többé nem szervez bulit. A családi szolidaritásról nem sok tanúbizonyságot tett a családfő, mert azzal érvelt, majd a Győzike showban bemutatja a biztonsági kamerák által rögzített felvételeket, amelyeken látszik, Gáspár Laci verekszik.

Blokkolás

A családi incidensről Gáspár Laci mindössze annyit nyilatkozott, hogy reméli, a karrierjét nem töri ketté az ügy. Az énekes nem sokkal az eset előtt épp a családi életének kiegyensúlyozottságáról, és a szakmai sikereiről beszélt egy interjújában, sokadszorra felelevenítve a történetet, amelyik szerint a Megasztár nagy fordulatot hozott az életében.

Klikk!

Mint ismeretes, az énekes néhány évvel ezelőtt még úgy képzelte az életét, hogy hajnalban blokkol a gyárban, délután fáradtan hazamegy, és vacsora közben nézi a tévét. Ehhez képest most a nyarait turnézással tölti, és van ideje a családjára.

Életművesek

Gáspár Laci minden nyilatkozatában szerényen válaszol a sikereire koncentráló kérdésekre. Saját bevallása szerint „őszintén zavarban” volt, amikor a hagyományos augusztus 20-i állami kitüntetések átadása előtti napon őt és az első két Megasztár-széria három döntő énekesét miniszteri elismerésben részesítette Bozóki András a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztere. A szünetben Gáspár Laci azon gondolkozott hangosan, hogy másfél éves jelenléte a popszakmában vajon miért jogosítja fel, hogy az „életművesek” közé kerüljön.

Gáspár Laci két lemezt adott ki az elmúlt években, az utóbbira szánt néhány dalt és klipet a saját elmondása szerint előre megálmodta. Példás családi életéről, a lányával való meghitt kapcsolatáról és szakmai alázatáról cikkek sora jelent meg, a botrányok ez év nyaráig elkerülték.

40 milliós per

Egy hónappal ezelőtt a Színes Bulvár Lap azonban arról írt, az énekest 40 millió forintra perelték egy tavaly nyári koncertje miatt. Az ominózus estén az énekesnek az Agárdi Popstrandon volt fellépése, akit a helyszínre érve zavart, hogy nem sokkal a színpad mellett az R-Go koncertezik majd. Az énekes attól tartott, hogy a két zene zavarja majd egymást, emellett úgy látta, a technika sem felel meg egy nagykoncert feltételeinek, ezért végül fél-playback koncertet adott, azt is lerövidítette. Az énekes szerint mindez indokolt volt, a szervező azonban úgy véli, óriási kára származott az énekes változtatásából.