horoszkóp

Pattanásokba fullad Gáspár Bea fogyókúrája

nsz
2008.10.11. 09:44
Míg Gáspár Győző a dzsungelben élő, illetve társaiként odahurcolt állatfajok sokaságát igyekszik kikerülni, addig felesége minden nap táncórákon edzi magát, hol több, hol kevesebb sikerrel. Előtte rendszeresen étcsokoládét eszik, s azt vallja, ennek köszönhető súlycsökkenése, na meg pattanásainak megjelenése. Csak a gyerekek zokognak, ha meglátják az apjukat a tévében.

Gáspárné az étcsokinak köszönhetően ugyan sovány lett, de pattanásos is. Miközben ő a táncparketten gyakorol, addig férje a dzsungel állataival küzd. A nej szerint az eső nagyobb problémát jelent a hüllőknél, de azért persze szurkol párjának.

Csokoládés fogyókúra

A showman feleségének műtermi fotóin észrevehető a súlycsökkenés, aki azt vallja, mindezt a táncórák előtt elfogyasztott étcsokoládénak köszönheti, na meg annak is, hogy ezen kívül alig eszik. "Étcsokoládét csak az edzések előtt szoktam enni, egyébként meg sokszor annyira fáradt vagyok mire hazaérek, hogy nem eszek semmit, hanem csak lefekszem aludni. Egyébként a csokinak is megvannak a hátrányai, már tiszta pattanás vagyok tőle" - mesélte az édesanya.

Sírva szurkolnak Győzikének

A Gáspár család nehezen viseli a családfő hiányát, aki békákkal, kígyókkal és esővel küzd Argentínában, Benkő Dániel mellett. A kisebbik gyerek sírva fakad, ha az apja elgyötört képe visszaköszön a televízióból. Gáspárné is azt mondja, nagyon megviseli őket a távolság és a kommunikáció hiánya. Utoljára múlt szombaton beszéltek vele.

Gáspár Győzőnek hüllőkkel kellett küzdenie
fotó: RTL Klub

A családtagok természetesen drukkolnak Győzőnek, akinek már az első alkalommal hüllőkkel kellett megküzdenie pár adag élelemért: "Nézzük a műsort, és nagyon szurkolunk neki. Virágon mindig látszik, hogy nagyon hiányolja őt; rendszeresen sírva fakad, ha a televízióban látja az apját" - nyilatkozta a Velvetnek Gáspárné, akire nagyon büszke férje a közelgő műsor miatt.

A családanyának nem a dzsungel élőlényei okoznának nehézséget, ha ő lenne a férjéhez hasonló helyzetben, inkább az eső miatt aggódna. "Nekem nem a hüllőkkel lenne gondom, sokkal jobban zavarnának a túlságosan természetközeli élmények. Arra gondolok, hogy kint vannak a szabad ég alatt éjszaka is, az eső pedig bármelyik pillanatban eleredhet. Nekem ez már nem menne, hozzászoktam a kényelemhez" - sommázta Gáspár Bea.

Fiatal pasi tanítja táncolni

Amíg a showman pénteki leszállása után már Argentínából szórakoztatja a nézőket, addig a családanya a táncpróbákon edz a Szombat Esti Láz közelgő versenyére. "Minden nap próbálunk. Korábban egy-két alkalommal részt vettem ugyan salsa órán, de nem éreztem megfelelőnek az oktatót, így otthagytam" - mesélte az újonc táncos, aki ennek ellenére férje korábbi állítása szerint remekül ropja és mellesleg korábban is járt tánciskolába. Végülis, a két alkalom már nevezhető tanulásnak.

Gáspár Bea táncpárjával, Cseh Szakál Tiborral
fotó: RTL Klub

A táncoslábú feleség remekül kijön a párjával, Cseh Szakál Tiborral, aki azért néha szúrósan néz ha, ha Bea elront valamit. "Különböző periódusaim vannak, igazából nem mindig sikerül megvalósítani Tibor elképzeléseit. A magánéletben nagyon jól kijövünk, de amikor tanár bácsi lesz belőle, akkor más a helyzet. Gyakran előfordul, hogy elhibázok valamit, olyankor Tibor nem mond semmit. Onnan tudom, hogy valami nagyon nem megy, ha már szóvá is teszi" - mesélte Gáspárné.

Az állandó utazgatás sem könnyíti meg Gáspár Bea életét, a napi táncpróbák miatt ugyanis rendszeresen autóznia kell. "A felkészülés vége felé már könnyebb lesz, akkor ugyanis Tibor kiköltözik Salgótarjánba, úgy többet tudunk gyakorolni. Természetesen nem nálunk fog lakni, a stáb bérel lakást neki" - nyilatkozta Bea asszony.