horoszkóp

Gáspár Beára izgul egy latin macsó

2008.03.25. 16:45
Gáspár Bea körül sokasodnak az udvarlók. Március elején egy hölgy ajánlatát kellett visszautasítania az asszonynak, hétvégén viszont egy férfi közeledését - állítja férje, akit az utóbbi eset megviselt. Gáspár Bea tagadja, hogy bármi köze lenne Sergio Santoshoz, akiről eddig azt sem tudtuk, hogy létezik.

A Blikk állítása szerint Gáspár Bea szívét egy latin macsó akarja meghódítani. Sergio Santost, a Fiesta konkurenciájaként ismerhette meg a hazai popipar, és legújabb lemeze az év első felében került a polcokra. A széleskörű ismertség azonban eddig váratott magára, így joggal feltételezzük, hogy Santos érdeklődése Gáspárné iránt inkább csak az önreklámozásról szól.

„Bea rendkívül vonzó asszony. Ízig-vérig nő, olyan latinos temperamentummal, amely a gyengém" - mondta csodálata tárgyáról az az énekes, aki még nem töltötte be a harmincadik életévét. Santos zenei világa közel állhat Gáspár Beához, hiszen a feleség csak ezt emelte ki, mikor a viszonyukról kérdezték a lap munkatársai. „Nagyon szeretem a zenéjét, de ennyi!"

A féltékeny férj

Gáspár Bea az utóbbi egy hétben kétszer is egy társaságba keveredett a fent említett úriemberrel. Első ízben egy szombat esti divatbemutatón futottak össze, ahol Gáspárné a háziasszony szerepét játszotta el. Vasárnap pedig egy meglepetés-buliba csöppent a család, amiről később kiderült, hogy Sergio Santos szervezte Virág és Evelyn édesanyjának. „Nem elég, hogy a divatbemutatón egész eset Bea körül sertepertélt, még az ünnepek alatt is bele kell botlanunk. Nem adom a feleségem! Nem engedem, hogy bárki közénk álljon, most, hogy végre rendeztük a kapcsolatunkat" - fakadt ki a házaspár kenyérkereső fele az újságoknak.

Március második hetében Gáspár Bea többet szerepelt a médiában, mint az ura, mert egy leszbikus asszony vágyott a testére. Akkor Gáspárné csak rebegtette a pilláit, mert nem találkozott még ilyen beállítottságú hölggyel, és köszönte majd visszautasította a lehetőséget. Férje akkor nem kommentálta az estet, hiszen az a próbálkozás nem jelentett veszélyt a frigyre.