Geronazzo Mária akkor sem dugna Hajdúval, ha az fizetne érte

2008.07.15. 09:05
A nyarat még pihenéssel tölti, aztán újult erővel ül neki legújabb könyve megírásának a nagyszájú nő, és azt sem tartja kizártnak, hogy újabb pornófilmmel kedveskedjen. Miközben már azon jár az agya, hogyan fogja kezelni a helyzetet, ha esetleg majd nőt kell kielégítenie, egyben tuti biztos: Hajdú Péter nem kell neki.

Előbb a pihenés, aztán a munka

Másfél hónap telt el azóta, hogy Geronazzo Mária kilenc férfi célkeresztjeként debütált Kovi egyik pornófilmjében . Azóta is a forgatás okozta fáradalmakat piheni aktívan, pillanatnyilag Londonban tartózkodik plasztikai sebész barátjával. A nyarat utazgatással képzeli el, aztán ősszel nekiáll második könyve megírásának. "Ha szeptemberben elkezdem, akkor terveim szerint novemberre el is készülök vele. Ebbe a könyvbe már szeretném a szenvedélyt is beleszőni, de természetesen nem marad ki a szexuális felvilágosítás és oktatás sem - fotókkal együtt. Véleményem szerint a magyar emberek nagyon tájékozatlanok: felületes, rosszabb esetben téves információval rendelkeznek, ami a szexet illeti. A tömegmédia pedig még inkább rásegít a torzításokkal és a túlzásokkal arra, hogy teljes mértékben valótlan képet kapjunk."

Romantikusabb pornóban szerepelne

A nagyszájú nőként emlegetett asszonynak nem ez az egyetlen dédelgetett álma. Tervei közt szerepel még egy másik pornófilmben való szereplés is, de már teljesen más módon szeretné megmérettetni magát. Szerinte a jó pornónak tartalmaznia kell valamilyen romantikus és humoros háttértörténetet. Aminek lényege az, hogy ráeszméljenek az emberek, hogy a szex nem csak egy aktus, hanem emberi kapcsolatokból jön létre. "Sajnos a pornófilmek többsége még mindig agresszív és megalázó a nőkre nézve, ezen szeretnék változtatni."

Klikk!

Még nem volt nővel, de bevállalná

A honlapjáról letölthető kemény pornó, aminek köze nincs ehhez a szellemhez, Geronazzo Mária szerint nagy sikert aratott. Már most megtérült a befektetett összeg, a letöltések száma ugyanis állítólag meghaladja a hétezret. "Izgatottan várom, vajon ki lesz a tízezredik letöltő, akit majd azzal ajándékozok meg, hogy személyesen kielégítem, ha ő is úgy kívánja, és ha a kötelező orvosi vizsgálatok eredményei megfelelőek lesznek. Azon izgulok, hogy mi lesz, ha történetesen nő az illető? Én még soha nem voltam lánnyal, mindig is a férfiak testét bálványoztam. Aztán belegondoltam, miért is ne vállalnám be? Lehet, életem legjobb szexuális élménye lesz."

Nem kell neki Hajdú Péter

Végül azt is elmeséli, mennyire elszomorítja néha a közvélemény, ami alaposan lehúzza nem mindennapi külseje és szabadelvűsége miatt. Valójában nem azt sérelmezi, amiket írnak róla, hanem amilyen stílusban azt megteszik. A számára legdurvább kritikát mégsem ismeretlen, álnév mögé bújó embertől kapta valamilyen internetes fórumról: Hajdú Péter az Esti Frizbi márciusi adásában szörnyetegnek nevezte őt. Geronazzo Mária azóta beperelte a műsorvezetőt , és nyilvános bocsánatkérést követel. "Emberi méltóságomban sértett meg, több ezer ember füle hallatára. Ezt nem ússza meg, biztos vagyok benne. Egy műsorvezetőnek illő lenne megválogatni a szavait. Egyébként is, hogyan jön ő ahhoz, hogy engem becsméreljen? A kis sunyi tekintetével nekem ő akkor sem kellene, ha fizetne érte."