horoszkóp

Geszti Péternek új barátnője van

2006.01.06. 09:21
Geszti Péterrel már nem beszélünk egy ideje, ezért lapszemlében számolunk be új barátnőjéről, a csinos Editről, aki kommunikációs igazgatóként ismerkedett meg Gesztivel.

Újabb szép barna nővel jár országunk talán egyik legbénább rappere, Geszti Péter, aki azt állítja, ezúttal tényleg megkomolyodott. Ismét rátalált az igazira Budapesten egy sikeres, barna hajú nő személyében, kivel hónapok óta együtt mutatkozik nyilvános helyeken.

Mit tehet a sejt?

#alt#
Virágot a virágtól

A Velvet névtelenséget kérő feljelentője legutóbb a Nagy-Britmánia nevű rendezvényen látta Gesztit a fent említett hölgy mögött kullogni. Geszti ismét magasra tette a lécet, kísérője fél/egy fejjel magasabb volt Gesztinél. A reklámszakember (aki kiskorában még Mézga Aladár magyar hangja volt) a Story magazinnak bevallotta, hogy már régóta figyelte Editet, majd egy céges partin sikerült is összejönnie vele. Beszédbe elegyedtek, de már ekkor érezték, hogy ebből több lesz egy beszélgetésnél. Ahogy Geszti fogalmazott, működésbe lépett köztük a szerelem kémiája, mert éppen szabadok voltak mindkettőjük vegyértékei.

Áj láv juj

A Story szerint Geszti "Humorláda" Péter már együtt is él az újdonsült barátnővel, a titokzatos Edittel, aki a magazin cikke szerint az egyik kereskedelmi rádió kommunikációs igazgatónője. A pár története kezdetén Geszti reklámcégét képviselve többször tárgyalt Titokzatos Edittel értekezleteken és megbeszélésen, de akkor még eszükbe sem jutott, hogy "magánemberként közeledjenek egymáshoz" - írja a Story. A lap szerint a pár 2005. nyara óta együtt él, ám a Story magazin előtt csak eddig a hétig tudták titkolni a kapcsolatot.

Geszti "Műmosoly" Péter sokáig kerülgette, nézegette Editet, aki élvezte ezt, majd a bizonyos céges bulin megbeszélték, hogy pár nap múlva kettesben is találkoznak - írja a Story.

Apró Gesztusok

Geszti "Méter" Péter elmondása szerint nem egy nyomulós típus, nagyobb öröm számára, ha tud figyelni az apró gesztusokra, gondolatkora, és szerinte jobb fokozatosan összejönni valakivel, mint egyből lerohanni a másikat. A Storynak nyilatkozva kifejtette, hogy ebben különbözik régi önmagától ("When I was a sperm"), saját meglátása szerint már nyugodtabban, érettebben éli meg a dolgokat.

Az Story-exkluzív cikkből azt is megtudhattuk, hogy Geszti "Gesztus" Péter nem szereti az úgynevezett, rendes (értsd: kedves, aranyos) lányokat, ők valahogy nem tudják megmozgatni a fantáziáját, neki egy "némbör van"-ra van szüksége. Ezek szerint Edit sem egy tipikus rendes lány, de azért remélhetőleg nem fogja bántani Pétert.

Márta néni ajánlásával

Editet még Geszti "Ász" Péter mamája, Márta néni is nagyon kedveli, a Storyban azt írják, az első pillanattól kezdve szimpatikus volt neki. Márta néni támogatja a kapcsolatot, mert ő állítólag mindig is mondogatta, hogy a fiának egy civil nő kéne, nem pedig médiaszereplő vagy színésznő, hogy ne csak magára tudjon odafigyelni, hanem Geszti "Helyi Terminátor" Péterre is.

Némberek

Geszti szerint jelenleg az országban Osvárt Andrea az ideális , de volt már neki saját ideális nője is, csak őt megcsalta egy másik, ideálisnak tűnő nővel. Geszti "Magyarország" Péter papíron még mindig házasságban él Gryllus Dorka színésznővel, akit egykor Gregor Bernadett-tel csalt meg, de közben szó volt egy esetleges bigámiáról Nagy Kriszta, Tyereskovával, persze ez utóbbi csak vicc volt. Geszti most egy kevésbé híres nő oldalán próbálja megkeresni a boldogságot, lehet, hogy ez lesz a megoldás.