horoszkóp

A Gesztesi fiú esete a sárga csekkekkel

2008.03.01. 12:55
Gesztesi Károly jól használja a médiát, és tény, hogy sokat dolgozik. A színész azonban az utóbbi időben a rajongói ellenérzésekkel is dacolva "érdekes" reklámokban tűnik fel. Gesztesi "csak olyat népszerűsítek, amivel egyetértek" Károly nem foglalkozik mezei kritikusaival, mert vannak számlái, amiket neki is ki kell fizetnie. Tekintse át az utóbbi évek "fusi munkáit".

Gesztesi Károly az előkelő 2. helyen végzett a Hot! magazin felmérése szerint, így Magyarország második legnépszerűbb hírességévé vált. Hadas Kriszta szerint azért, mert mindig okosan és ügyesen használja a médiát. A Bors-reklámok és fröccskirály szerepében bemutatjuk Gesztesi „sok embert tartok el" Károlyt:

Az okok

Gesztesi Károly nemrég arról mesélt a Story magazinnak, hogy három házasságából származó négy gyerekével egyformán törődik, mind emberileg, mind anyagilag. Azt is megosztotta az olvasókkal, hogy első házassága után igen jól élt, mivel akkortájt sok akciófilmet szinkronizált, így még arra is futotta, hogy sportkocsival furikázzon és szinglikre vadásszon a fővárosban. Második házasságát értelemszerűen a harmadik, majd egy negyedik követte, így hamar vált négygyerekes családapává.

Az okozatok

Jelenlegi felesége, Liptai Claudia - vagy ahogy ő mondaná: Clau - okos, bölcs nő, bár ahol csak tudják, mindenkinek a tudomására hozzák, hogy külön kasszán éldegélnek. Gesztesi azt is szétkürtölte, hogy lefogy, mire kislánya megszületik. Meg is tette - persze saját titkos módszerével, amiről majd biztosan megjelenik egy csodás könyv -, pár hónap alatt mintegy 30 kilogrammot adott le. Miután Panka világra jött, megjelent a pár meselemeze, amit állítólag kislányuk ihletett. Ezen a szülők olvasnak fel néhány jól ismert mesét, amelyeket Gesztesi saját zeneszerzeményeivel díszített. Öröm az ürömben, hogyha a célközönség nem is, de Gesztesiék jól jártak, mert nem kell mindig nekik mesélni a közös porontynak.

Fél évvel később megjelent még egy lemeze, ami már nem csak az ifjúságnak szólt, hanem a nagykorúak érdeklődését is igyekezett felkelteni. Gesztesi első szólólemeze személyes hangvételűre sikeredett. Liptaihoz fűződő szerelméről is írt egy dalt, lányát pedig egy altatódallal ajándékozta meg. Emellett Bubik és Kaszás emléke is dalt érdemelt. A színésznek egyébként konzervatóriumi zenei végzettsége is van, de állítása szerint korábban sosem gondolt arra, hogy lemezt adjon ki. Hozzátette: felesége győzte meg, hogy jelentesse meg zenés szerzeményeit.

„Csak azt reklámozom, amivel egyetértek"

Mindeközben nyáron bőszen íródott , amelyben Gesztesi Árpa Attilával és Bochkor Gáborral karöltve tollba mondták az lányos-apás kalandjaikat. A Trunkó Bence által gondozott szöveg nagy sikert aratott és arat az olvasóközönség körében, mert vicces és Bochkor szerint hasznos is lehet a hasonszőrű apák körében. Tehát minden valamit magára adó celeb, akinek leánygyermeke van, nemcsak elolvassa, de hivatkozhat is, ha arra érdemesnek tartja.

Mialatt nyomtatásban és lemezen szembesültünk Gesztesi életével és érzéseivel, a televízióban is támadást intézett ellenünk. A filmek közti szünetekben, azaz a reklámidőben már nemcsak hangját hallhatjuk. A Bors arca lett és egy percben hívta fel arra a figyelmünket, hogy miért is éri meg a napilapot megvenni. Mikor arról kérdeztük a színészt, miért vállalta el, csak annyit mondott, hogy korrekt újságnak tartja. A második érv pedig így hangzott: havonta kap sárga cetliket, amelyeket úgy hívnak, hogy csekk, és egyébként is bőven van kit eltartania. Ezt a mai napig így látja, érzi és gondolja a színész, hiszen azóta is rikkancsként tűnik fel a képernyőn.

Gesztesi legutóbb még az edzett szemeket is meglepte, mikor elvállalta a Fröccskirály szerepét. A magyar piacon volt még egy rés, amit a gyártók úgy éreztek, érdemes betömni. Király Fröccs néven került forgalomba a VBK és a fröccs, amit Gesztesi „király" Károly fog népszerűsíteni a sárga csekkek égisze alatt. Ha ez még nem lenne elég egy újabb ígéret szerint nőügyeiről is egy vaskos könyvben fog beszámolni, amiért negyedik felesége, Liptai Claudia egy re-könyvvel kíván „bosszút állni."