horoszkóp

Gesztesi ötmilliót bukott, de Liptait megnyerte

2008.04.13. 08:55
Kapcsolódók (1)
A színész elmesélte, hogyan ismerte és szeretette meg Liptai Claudiát, akivel otthon sohasem szakmáznak. Gesztesi szerint a legtöbbet akkor szenvedett, mikor el kellett döntenie, hogy a családja mellett marad vagy odébbáll.

Gesztesi Károly - akihez köthetjük a Bulik, Balhék, Sztorik című önéletrajzi ihletésű könyvet - az Esti Frizbi felvételén mesélte el Hajdú Péternek, hogy a most megjelent könyve milyen körülmények közt nyerte el végleges formáját. A színész, mint említette, éppen volt egy kis szabadideje, és mivel nem tudott mit kezdeni magával, tartott egy borozgatós hétvégét. „Ekkor visszajöttek az emlékek az ízeken keresztül. Először el is kezdtem mindent bepötyögni a számítógépbe." Azonban főhősünk hamar rájött, hogy a gépelés nem az ő műfaja, ezért inkább diktafont fogott és arra mondta fel a múltban történt érdekességeket.

Miután elindult benne a nosztalgiacunami, sok időt töltött a viszki és a szivar társaságában, hogy ezek az eszközök segítsék feleleveníteni a múltat. A másik nem iránt korán érdeklődést mutató Gesztesi hamar tele is beszélte a diktafont, így pikk-pakk megszületett a kétszáz oldalas emlékcsokor. A könyvben, amit első körben 20.000 példányban adtak ki, nem időrendi sorrendben tartalmazza a „sztorikat" - hívta fel a figyelmet az alkotó. Hogy megismerjük Gesztesi Károly fiatalkori kalandjait, mindössze 3000 forintot kell fizetnünk egy puhakötésű könyvért.

Kamu kapcsolatból szerelem

Miután a művészúr mindent elmondott, amit akart a könyvről, Liptai Claudiáról kezdett beszélni. „Mi nem szakmázunk otthon." Hajdú Péter kedvéért azt is elmesélte Gesztesi, hogy megismerkedésük sem volt éppen hétköznapi. „Akkor találkoztunk először, mikor megvettem egy Broadway musicalt és ő lett a főszereplőtársam. Csak dolgoztunk egymás mellett, nem volt köztünk semmi. Aztán mivel nagyon nem ment a darab, gondoltuk, hogy jót tenne neki egy kis kampány. Akkor azt találtuk ki, hogy egy kamu sztorival felhívjuk a figyelmet a musicalre."

A fake hír arról szólt, hogy Gesztesi szerelmével üldözi Liptait, aki ahogy csak bír, menekül előle, de végül mégis egymás ajkára tapadnak. „Ezután sem vettek több jegyet, ötmilliót buktam" - mondta a színész, akiben az imitált szerelmi jelenet mély nyomot hagyott. „Nagyon nem akartuk, de valahogy létrejött köztünk valami. Utána sokat szenvedtem azon, hogy menni nem menni, és hogy kéne ezt elmondani otthon." A család szentséget hangsúlyozó színész végül úgy döntött, elhagyja családját, mert nagyon nagy volt a szerelem Liptai és közötte.