horoszkóp

Mi férfiak szeretjük a pontos nőket

dns
2007.10.16. 08:53
Gianni Annoni ezúton szeretné üzenni a félreértésben élő nőknek, hogy a férfiak szemében nem azzal növekszik a vonzerejük, ha késnek. A műsorvezető az egyiptomi nyaralásáról és az autóvezetési szokásairól is beszélt.

„Egy élőlény van a világon, aki az órához sosem tud alkalmazkodni, és őt úgy hívják: . Órákig várod, évekig várod, és a nagy szerelem sosem jön meg”- nevetett Gianni Annoni, amikor a Jaeger-LeCoultre luxusóra-bemutató közben az idő fogalmáról a nő jutott eszébe. Az étteremtulajdonos-műsorvezetőt kértük, ezt a gondolatát fejtse ki bővebben is.

Kipróbálja a leheletét

Nézzen Giannit!

„Megbeszél egy randit a férfi és a nő este kilencre. A férfi fél órával korábban érkezik, hogy el ne késsen, kipróbálja a leheletét, aztán becsönget. ’Jöttem érted, drága, indulhatnánk az étterembe?’- kérdezi. A nő még készülget, a férfi várja türelmesen, csúszik az asztalfoglalás. A nő direkt csinálja, mert úgy gondolja, a férfinak ez kell. Nem kell, hogy késsen, mi férfiak szeretjük a pontos nőket”- üzent a félreértésben élő nőknek Gianni.

Gianni Annonival az óragyűjteményéről kezdtünk beszélgetni a bemutató után, és mint elmondta, húsz-huszonöt zsebórája van, amelyek a legrégebbike 1890-ban, a gyűjtemény legújabb darabja pedig 1935-ben készült. A műsorvezető elmondta, időnként az öltözékéhez passzoló órát vesz fel, de van, amikor csak Swatchot, ha tudja, hogy aznap főzni és sportolni is fog.

A fáraó átka a gyomorrontás

Gianni néhány napja érkezett haza egyitomi nyaralásáról, ahova új műsora, a Sofőrök előtt utazott lazítani. „Amikor hazajöttem, alig mertem utcára lépni, annyira fekete voltam. Szeretem a napot. Most kapjon el a nap, mint öreg turistaként; teknősbőrrel már nem feküdnék ki napozni”- fogalmazott a műsorvezető. Ekkor régi ismerősei is csatlakoztak a társaságához, akiknek viccesen elmondta, a gyakran használt fáraó átka terminus valójában azt a gyomorrontást jelenti, amelyik sok turistánál jelentkezik egyiptomi útjuk során. Arra, kivel utazott, nem szeretett volna kitérni, de szinglinek nevezte magát.

Mialatt a műsorvezetővel beszélgettünk, Csomor Csilla is odalépett hozzá, hogy köszöntse, és így szólt hozzá: „olyan cuki a műsorod, olyan édes. Nagyon jó ötlet, hogy kvízkérdéseket tegyél fel az utasaidnak, és olyan jól beszélsz magyarul, hogy az hihetetlen.”

A szín a piros, a márka a Ferrari

Gianni Annoni tizenkét éve él Magyarországon, de mielőtt Tuti Fuvar című műsora elindult volna a Viasat3 műsorán, magyar nyelvórákat vett. Abban az időben a Velvetnek elmondta, a kvízkérdésekre nem kapja meg a választ a szerkesztőktől, nehogy túl sokat segítsen az utasainak. Gianni úgy tartja magáról, hajlamos túl segítőkész lenni. Az indulás idején a fórumozókat nem is annyira a műsorvezető közvetlensége kötötte le, mint az, ahogyan vezet. Néhányuk a korai Meseautóban látott vizuális alkalmazásokhoz hasonló jelenségeket figyelt meg, például „a vezető előre se nézett és a kormányt se fogta, úgy ment az autó.”

Gianni Annoni nem első alkalommal kapott televíziós műsort, korábban Tisza Katával együtt vezette a Kell egy pasi című műsort az MTV-n, a napokban pedig a Viasat3-on a Sofőrökben szerepel majd Majkával párban. Az autós reality-nek titulált vetélkedőben az ország legrosszabb sofőrjét keresik, és egyúttal szakítani szeretnének azzal a sztereotípiával, hogy az csakis egy nő lehet. Visszatérve a Meseautó párhuzamára, Gianni elmondta, valójában nagyon jól vezet. „Imádok vezetni, biztonságosan közlekedem, elég türelmes is vagyok. Korábban gyorsulási versenyeken is indultam”- mondta a vállalkozó, de a részletekbe nem avatott be bennünket, csak abba, hogy nagy rajongója az autós sportoknak.

„Inkább a négykerekű versenyekért lelkesedem, mint a kétkerekűekért. A rally és a Formula-1 a nagy kedvencem. Nem tudom, most hogy alakul a Formula-1 a hétvégén, de én mindig egy színnek és egy márkának szoktam drukkolni. A szín a piros, a márka a Ferrari” – mondta Gianni, aki a hétvégi brazil zárófutam előtt már örül, mert kedvenc csapata nyerte idén a konstruktőri világbajnokságot.