A négy lábon járó műsorvezető négy hónapig Doktor House-t játszik, mert elmeszesedett a térdcsontja. Ha a négyes számból még nem lenne elege, hozzátesszük, hogy negyedszer műtik meg az érintett területet.

Gianni Annoni hazautazott, hogy Olaszországban műtsék meg mindkét térdét. A műsorvezető és étteremtulajdonos állítása szerint az odautat két lábon tette meg, visszafelé viszont már csak négykézláb tudott közlekedni. A költői túlzást csak azután éreztük helyénvalónak, mikor kiderült, Gianni négy hónapig elválaszthatatlan lesz mankóitól.

„Negyedszerre műtik meg a térdem csontmeszesedés miatt. Azért mentem haza, mert tudtam, hogy itthon nem fogok tudni pihenni. Ahogy visszajöttem Budapestre, szembesültem vele, hogy tényleg nem áll meg a napom egy pillanatra sem." Gianni Annoni miután összebarátkozott Doktor House jelmezével, arról is beszámolt, hogy biztosítása mellett egy orvos is Olaszországhoz kötötte beteg térde kezelését, mert az általa nagyra becsült fehérköpenyes nemcsak biztatta, hanem igen kedvesen is bánt vele. Előreláthatólag négy hónapig fog botorkálni és ezzel eleveníti fel majd a kis Bicebóca kalandjait a magyar médiában.      

Gianni Annoni képekben!

„Ha rendszeresen járok gyógytornászhoz, hamarabb is meggyógyulhatok. Az orvosok szerint minden sportot tudok majd űzni, de nem úgy, mint régen. Szóval ki kell békülnöm magammal, nem lehetek annyira atlétikus és annyira energikus, mint régen. Nem tudok majd sokat dekázni, pedig azt nagyon szerettem, de a műtét előtt már tíz perc után fájt minden mozdulat. Ez a legnagyobb problémám. Most azt mondták az orvosok, ha újra tudom fejleszteni az izmot, akkor nem fog fájni annyira, és nem lesznek ilyen problémáim." Megtudtuk, hogy a járása is javulni fog Gianni Annoninak, ha felgyógyul, mert nem nehezedik a gerincére annyi súly, mint amivel most kénytelen terhelni.

A műsorvezető nem hiszi, hogy a sors sújtott le rá vas öklével, hogy ezzel kényszerítse pihenőre, mert szerinte ahhoz elég lett volna egy kis láz, vagy egy kis bronchitis is. A műtét pedig tervezett volt, hiszen ő döntött arról, hogy most kivág egy kis időszeletet az életéből erre az elfoglaltságra. De mindemellett nyughatatlan ember lévén, máris keresi az újabb kihívásokat, mert ez az ő drogja. Ars poétikája: várja a jövőt, de sosem siet. Ezután azzal az információval gazdagodtunk, hogy zsűrizni nagyon szeret, mert egyrészt megtisztelőnek, másrészt komoly feladatnak tekinti. „Egyet kiválasztani, nehéz dolog. Voltam már miss itt, miss ott, miss amott, borok és ételek bírája is, és mindet imádtam."