horoszkóp

Gianni még részegen sem hajigálna óvszert

2008.03.21. 08:52
A műsorvezető nemzeti ünnepünkön nem jár Ausztriába óvszert dobálni mások bevásárlókosárba. Az erről szóló olvasói levelet rosszindulatúnak ítélte, de azt nem tagadta, hogy fogalma sincs, barátai mit csináltak és mit nem, amíg ő nem nézett oda.

A Sofőrök egyik műsorvezetője Ausztriában töltötte a nemzeti ünnepet - értesültünk egy olvasónktól. Mormota a találkozás után nem lett Gianni rajongója, mert szerinte a celeb nem viselkedett felnőtt emberhez méltóan. A műsorvezető és étteremtulajdonos mindent tagad, és az ellene felhozott vádakban ártatlannak vallja magát. „Az ausztriai Radstadtban figyeltük meg Giannit március 15-én, aki barátaival együtt egy helyi boltban vásárolt. Nem lehettek már nagyon szomjasak, mivel azzal szórakoztak, hogy a többi vásárlónak óvszert hajigáltak a kosarába és beszóltak valamit. Nem tett jó benyomást" - íródott a levél Velvetnek prózai stílusban.

Én nem csináltam ilyet!

A tizenéves kamaszok érett humorára valló állítólagos viselkedést azonban a műsorvezető kikérte magának. „Senki sem volt részeg a társaságban. És én nem csináltam ilyet" - jelentette ki Gianni, majd csalódottságának adott hangot és valószínűsítette, hogy ezeket a sorokat pusztán a rosszindulat szülte. „Hogy a haverjaim mit csináltak, nem tudom" - tette hozzá a biztonság kedvvért, ezzel is megelőzve további kérdéseinket.