horoszkóp

Görbe Nóra titokban ment férjhez

2006.09.03. 10:21
Az egykori Linda pár nappal közelgő esküvője előtt nyomtalanul eltűnt - adta hírül a héten a hisztérikusan aggódó Blikk, sőt azt is tudni vélte, hogy a színésznő összeveszett vőlegényével és esküvő se lesz. Most azonban kiderült: nem volt semmi dráma, a színésznőnek egyszerűen csak agyára ment a sajtóhisztéria, és teljes titokban ment férjhez szombaton.

Mivel Görbe Nóráról már jó fél éve megírták a lapok, hogy nyár végén szigorúan titokban férjhez megy, sejthető volt, hogy a nász előtt még biztos történik valami izgalmas fejlemény. Ez így is lett: pár nappal a ceremónia előtt Görbe már nem volt elérhető telefonon, sőt esküvői ruháját sem vette át. A Blikk hisztérikus üzemmódba kapcsolt.

Komolyan gondolta, hogy titkos

Görbe Nóra most ünnepelte 50. születésnapját, és már rég elárulta, hogy ekkorra tervezi esküvőjét is dr. Ormos Péterrel, akivel három éve élnek együtt. A Blikk azonban az elmúlt héten napról napra jobban aggódott, hogy vajon miért elérhetetlen a művésznő; miért nem jelentkezett a szalonban a már rég kiválasztott különleges, vörös színű esküvői ruháért; és hogy jaj, ők úgy tudják, esküvő sem lesz, mert a pár összeveszett.

Most azonban mindenki megnyugodhat: a Vasárnapi Blikk legújabb információi szerint a nagy titkolózásnak az volt az oka, hogy a színésznő nyomasztónak találta a lapok - köztük nyilván a Blikk - túlzó érdeklődését, és az eredetileg tervezett kétszáz fős lagzi helyett inkább szűk, családi körben tartották meg a ceremóniát szombaton. Mivel a bulvárlapok a jól sikerült csel miatt lemaradtak az eseményről, így további részleteket egyelőre nem lehet tudni - például azt sem, végül milyen ruhában esküdött a színésznő ahelyett, amit végül nem vett át.

Komolyan gondolta, hogy titkos

Ehelyett inkább arról olvashatunk, hogy Ormos egy előadáson figyelt fel a színésznőre, és hogy azonnal vibrálást éreztek mindketten. Ekkor már mindketten évek óta egyedül éltek, Görbe például egyenesen bele is nyugodott, hogy nem lesz több férfi az életében. A jelek szerint ez nem így történt: a pár két éve össze is költözött Biatorbágyon, ahol egy Vazsli névre hallgató vizslán osztoznak; 2005. novemberében pedig megtartották az eljegyzést is. A színésznőnek Gát György producerrel való előző kapcsolatából született már ugyan két gyermeke, esküvője azonban ez volt az első. A pár Madeirára utazik nászútra.