A műsorvezetőnő nagyon jól érzi magát feleségként, és mióta férje, Alberto munkát is talált Magyarországon, már biztosak benne, hogy meg sem állnak négy gyermekig. Tudjon meg mindent a salsáról és a latin temperametumról a Nap Celebjétől!

Gombos Edina jól érzi magát a feleség szerepében: a kubai nyaralásáról hozott Albertójához egy éve férjhez ment műsorvezetőnő azt nyilatkozta a Storynak, hogy azóta is egyre jobban szeretik egymást. A párnál olyan nagy a harmónia, hogy már azt is kitalálták, négy gyermeket szeretnének, de ezzel még egyelőre várnak, mert ehhez még meg kell teremteniük a biztos anyagi hátteret.

Latin vs. európai

Az Aktív műsorvezetőnőjének előrelátó tervei indokoltak, mivel kubai származású férjét sokáig csak feketén akarták alkalmazni Magyarországon, amibe ő semmiképp sem akart belemenni. Alberto azóta hivatalosan is egy spanyol nyelvű magánóvodában lett nyelvtanár, és a Blikk úgy tudja, remekül érzi magát Magyarországon. Bár latin temperamentumú ember lévén nehéz volt megszoknia az európaiak zárt világát, egyre jobban beszél magyarul, önállóan képes közlekedni, gyakran jár egyedül bevásárolni, és minden nehézség nélkül intézi közös ügyeiket is.

Bazi nagy meghiúsult lagzik

Klikk a képre!

Mindkettejük nagy bánatára eddig azonban csak polgári esküvőn szentesíthették kapcsolatukat. A templomi esküvőnek kétszer futottak neki, mindkétszer sikertelenül: először Havannában, ahol a kubai hatóságok megkérdőjelezték egy magyar dokumentum hitelességét. A Tv2 Aktív című műsorának vezetője akkor úgy nyilatkozott a Bestnek, hogy minden nehézség ellenére remekül érezték magukat a kubai kirándulás alatt, ahol a két család is gyorsan összebarátkozott. A lakodalom helyett végül inkáb ettek: Albertóék havannai házának kertjében a magyarok pörköltet és fasírtot készítettek, míg a kubai rokonság sült disznót evett rizzsel. A kinti bonyodalmak után itthon sem sikerült összehozni az eseményt, mert ide pedig Alberto rokonai nem utazhattak egyszerre: Kubából a családtagok csak egyenként jöhetnek Magyarországra, nehogy annyira jól érezzék magukat, hogy elfelejtsenek hazatérni.

Hobbijuk a salsa

A bürokratikus nehézségek ellenére a házaspár annyira jól érzi magát együtt, ennek jeleként büszkén vallják, hogy még a konyhai munkát is zökkenőmentesen sikerült felosztaniuk egymás közt: a főzést mindig a műsorvezető, a mosogatást pedig férje vállalja magára. Bár gyakran eljárnak szórakozni, a legjobban kettesben érzik magukat, mert szerintük így jobb táncolni. Kedvencük a salsa, ami a férj állítása szerint már annyira jól megy magyar feleségének, hogy bármelyik igazi latin nő is megirigyelné csípőmozgását. Gombos Edina csípője ugyan az esküvő után készült képek szerint mintha egyre inkább észrevehető lett volna, de azt állítja, a plusz kilóktól azóta már sikeresen megszabadult.

Gombos Edináról röviden
Már gyakorló rádiósként, levelező tagozaton végezett a Kodolányi János Főiskola kommunikáció szakán. Többször beszélt az ott eltöltött évekről. főként az oktatás magas színvonaláról, ahol Partnerként kezeltek őt a tanárok és gyakran kávéztak együtt a büfében. A Kuba-mániája előtt Olaszország-mániásnak vallotta magát. Kamaszkoromban egy olasz zászlóforgató fiú kedvéért kezdett el olaszul tanulni, de amikor végre lett a szerelemnek abbahagyta. Nagyon szeretne egyszer férje hazájában élni, de mint ahogy mondta, nem ebben a diktatórikus rendszerben. Megvárja inkább a változásokat. Mindig van nála szivar, szerinte az része a szórakozásnak főleg latin-esteken szinte kötelező.