Miután feljelentőnk egy kismamaruha üzlet előtt észlelte Görög Zitát, azonnal megkerestük a modellt, aki elmondta: csak ajándékba vásárol kismamaruhát. Csakúgy mint leendő kollégája, Kisó, a VIVA TV műsorvezetője.

A VIVA TV Szexi vagy nem szexi című műsorában visszatérő Görög Zita nemrég bababoltban járt, tudtuk meg feljelentőnktől. De mielőtt még ebből bárki azt a következtetést vonná le, hogy a modell ismét gyereket vár, közöljük: a Megasztár egykori műsorvezetője nem saját magának vásárolt, hanem párja, Seres Attila koreográfus testvérének vett ajándékot.

A modell nem vár gyereket

"Szombaton délután a Lövőház utcai 2 in 1 kismamaruha üzlet előtt láttam Görög Zitát, aki párjával, a megasztáros koreográfus Seres Attilával együtt lépett ki az üzletből. Kisfiuk nélkül vásároltak, Görög Zita vidámnak tűnt, a napsütéses tavaszi időben óriási kardigánt és színes, virágos sálat viselt" - jelentette Margaret Island nevű feljelentőnk, aki a babaruhák között nézelődő Kisót kiszúró szemtanúhoz hasonlóan azt hitte, ő értesült elsőként arról, hogy a modell gyereket vár.

A sokat sejtető hír hallatán természetesen megkerestük a modellt, aki elmondta: a kismamaruhák között nem saját részre, hanem párja testvérének válogattak, aki gyereket vár. A modell azt is elmondta, saját terhessége idején szívesen hordta az üzlet ruháit, mert nagyon kényelmesek. Görög Zita egyébként köszöni szépen, remekül érzi magát kisfiával, Miluskával, aki nemrég lett egyéves. Emellett pedig modelliskolája körüli teeendői is lekötik.