horoszkóp

Gregor Bernadettet nem zavarja, ha jó nőnek tartják

2008.11.25. 11:00
Kapcsolódó cikkek (1)
A színésznő egyetért olvasóinkkal, akik úgy gondolják, hogy szépek a szemei, és nem zavarja, ha beskatulyázzák külseje miatt. Bókokat egyébként rendszeresen kap, általában azt emelik ki, hogy sokkal jobban néz ki élőben, mint a tévében vagy az újságokban. Gregor Bernadett reméli, hogy jó adottságai révén rajta sem fog majd az idő vasfoga.

A Velvet szavazásának azon fordulóját, amelyben a legszebb szemű hírességre voksolhattak az olvasók, Gregor Bernadett nyerte. A színésznő a Velvetnek elmondta, természetesen nagyon hízelgő számára, hogy ő végzett az első helyen. "Ne legyünk álszentek, az ember hiúságának nagyon jól esik, ha őt tartják a legszebbnek" - nyilatkozta Gregor Bernadett. Olvasóinkhoz hasonlóan ő szintén a szemeivel a legelégedettebb: "Ez egy olyan külső jegy, ami nem változik az idő múlásával, illetve azzal, ha felszedek 2-3 kilót. Talán még a derekam az, amivel nagyon elégedett vagyok."

Szebbnek tartják, mint a képeken

A Jóban Rosszban című sorozat színésznője egyetértett velünk abban, hogy a szem, illetve a tekintet nagyon fontos kifejező eszköz. "Mindig is azt gondoltam, hogy a szem a lélek tükre. Ahogy ránk néz egy másik ember, legyen szó bármilyen helyzetről, egy baráti beszélgetésről vagy egy üzleti tárgyalásról, az komoly jelentéssel bír" - fejtette ki a bájait többször megmutató híresség, aki természetesen a hétköznapi életben is kap bókokat. "Általában azt szokták mondani, hogy sokkal szebb vagyok az életben, mint az újságban, vagy a televízióban. Jobb, mintha fordítva lenne" - jegyezte meg viccesen Gregor Bernadett.

Gregor Bernadett elmereng

Nem zavarja a beskatulyázás

A Velvet szépségversenye egy éven belül a második olyan sztárokról szóló megmérettetés, amelyen a színésznő előkelő helyezést ért el. A Bors olvasói év elején ugyanis beválasztották a legszexisebb televíziósok közé. A színésznőt nem zavarja, ha beskatulyázzák, mint szép nőt: "Erre azt szoktam mondani, hogy ennél rosszabb dolog soha ne történjen. Annyi minden jelenik meg a sajtóban, ami nem túl pozitív, ezt viszont büszkén fel lehet vállalni."

Anyukája génjei segítenek, és az arckrémek

Ami szépségének titkát illeti, Gregor Bernadett úgy véli, hogy sok mindent köszönhet a genetikának. "Édesanyám, aki sajnos már nincs köztünk, nagyon vékony és törékeny nő volt. Nem látszott rajta, hogy teltek az évek. Remélem, ezt az adottságot én is örököltem. Mindenesetre igyekszem odafigyelni magamra, nem spórolok, ha az arckrémekről van szó, illetve odafigyelek a táplálkozásomra. Sajnos edzeni nincsen időm" - nyilatkozta Gregor Bernadett.