horoszkóp

Gundel Takács Gábort csak a nézők érdeklik

2006.01.22. 11:40
A műsorvezetőt nem izgatja a hirtelen jött népszerűség, sem a nézettségi adatok, csak a nézők és a felesége. Emellett szereti Hobót is, jó viszonyt ápol Jakupcsek Gabriellával, és ha tudja, elviszi a gyerekeit iskolába.

Jakupcsek Gabriellát kiütve az Áll az alku és vele Gundel Takács Gábor most többszörös lehetőséget kapott a TV2-n, amikor már heti öt alkalommal jelentkezhet műsorával. A Barátok közt megszorongatásának terve úgy látszik, a meglehetősen hülye reklám ellenére is sikerült, mert a megújult műsort az első héten (január 2. és 8. között) összességében többen nézték, mint a konkurrens csatorna sikersorozatát. A műsorvezetőt azonban nem a nézettség izgatja, hanem hogy mit szól mindehhez felesége.

Nem különb senkinél

A műsorvezető azt állítja, nem részegíti meg a hirtelen jött siker: a Színes Bulvár Lapnak azt nyilatkozta, ő továbbra is az az ember, aki volt, és minden nap figyelmezteti magát, hogy nem különb a többi embernél pusztán azért, mert benne van a tévében.

Klikk a képre!

A hírek szerint Gundel Takács Gábor most leginkább családi életét félti a népszerűségtől. A Story magazin szerint a műsorvezető 13 éve él boldog házasságban feleségével, Ágotával, aki gyerekeik születésekor feladni kényszerült karrierjét. Egy fizetésből azonban nehezen jöttek ki, így a fiatal tévés akkoriban nagyon sokat dolgozott, Ágota pedig egyre inkább úgy érezte, egyedül marad a gyereknevelés problémáival. Gundel Takács azonban még időben kapcsolt, és rájött: vagy visszavesz a tempóból, vagy rámegy a házassága a túl sok vállalásra. Bevált módszerként ajánlja azt, amit ő feleségével évek óta űz: minden évben két hét csak kettesben, a gyerekek nélkül sokat tehet a házasságukért.

Most már óvatos

A műsorvezető most sem szeretné túlvállalni magát, ezért a napi elfoglaltságot igénylő Áll az alku mellett több munkát ritkán vállal. Azt sem szeretné, ha állandóan megállítanák az utcán, amikor éppen gyerekeit viszi iskolába, vagy zeneórára, mert - mint a Story magazinnak elmondta -, fontos számára, hogy ismert emberként is meg tudjon maradni normális családapának. Ezért igyekszik munka után minél több időt velük tölteni, és gyerekei szülői értekezleteire is szorgalmasan jár.

A műsorvezetőnek két fia és egy lánya van, akik követik sportriporter apjuk érdeklődési körét, a fiúk fociznak, a kislány pedig kézilabdázik. Sportszenvedélyét Gundel Takács Gábor jelenleg a Sport 1 csatornán éli ki, ahol focimeccseket közvetít és műsort is vezet. A sport mellett másik hobbija a zene, zenekarának alapításáról decemberben a Velvet is beszámolt. A műsorvezető - aki rokona a híres éttermes Gundel családnak - gyermekkorában zongorázni tanult, így saját blues-zenekarában is billentyűsként zenél. Az együttes Hobo-számokat játszik, állítólag azért, mert szeretik Hobót. A műsorvezető gyerekei is örökölték apjuk zeneszeretetét: kislánya szintén zongorázik, nagyobbik fia, Gergő szaxofonozni tanul, a kisebbik Bence pedig egyelőre még szolfézsra jár, de nemsokára ő is hangszert választ.

Nem Pista

Bár amellett, hogy mindketten játékmesterként vezetnek műsort a kereskedelmi tévékben, magánidejükben pedig blues-zenekarban játszanak, Gundel Takács Gábor nem szereti, ha Vágó Istvánhoz hasonlítják, hiszen szerinte teljesen más a stílusuk. A Színes Bulvár Lapnak adott interjújában azt is elmondta, nem izgatja a nézettség, csak az, hogy élvezzék a nézők a műsort, és legfőképpen az, hogy tetszik-e feleségének, amit csinál. A műsorvezető szerint Jakupcsek Gabriella nem haragszik rá, hiszen senki nem tehet arról, hogy az Áll az alku népszerűbb, mint a csendben elvérzett Multimilliomos.

Gundel Takács Gábor, eredetileg sportriporterként ostromolta a tévé képernyőjét, ma már azonban ő lett országunk második Vágó Pistája. Amikor az Áll az alku című műsor elindult, a műsorvezető a Velvetnek úgy nyilatkozott, hogy elégedettek a nézettséggel és úgy tűnik, a nézők szeretik, izgalmasnak találják a műsort. Ugyanakkor Gudel Takács a magyar lélek lényegére is rámutatott, modván a magyarok 4-5 milla után már nem mernek kockáztatni, inkább hazaviszik a tárgynyereményt. Hiszen többségüknek már ez is soha nem látott összeg, és az ötvenmilliós fődíjról még álmodni sem mernek.