horoszkóp

Gáspár Győző óvszergyárat ígér Nógrádmegyernek

2006.09.11. 09:54
A roma showman ismét polgármester lenne. Hatvan munkahelyet ígér ezer munkanélkülinek. És jókedvet is.

Ismét indulni szeretne a nógrádmegyeri polgármesteri pozícióért Győzike, és ebben az sem tartja vissza, hogy legutóbb mekkora vereséget szenvedett. A roma showman választási programként a kétezer fős - többségében roma lakosságú - falu felfuttatását ígéri, például a szexipar segítségével.

Szóban már épül

Győző a Blikknek elmondta: a becslései szerint közel hetvenszázalékos munkanélküliségen egy gyár építésével segítene. A nevéhez fűződő Romantic óvszer importőrével, egy maláj befektetővel ugyanis szóban már megállapodott arról, hogy óvszergyártó üzemet építenek Nógrádmegyeren, ahol a falu 50-60 lakosának tudna munkát biztosítani. A Velvet matekból nem annyira erős, de szerintünk ez a szám még nem oldja meg a kétezer fős falu hetvenszázalékos munkanélküliségének problémáját. Matekból Győzi se olyan rossz, ezért a többieknek továbbképzést ígér, és hogy mindenkinek szakmát ad a kezébe. Szerinte négy év múlva Nógrádmegyer valódi európai település lesz, és azt ígéri, ezt az ő kapcsolati tőkéjének segítségével érhetik el. A roma showman megválasztása esetén már csak új hivatásának élne, így a jövőben egy országnak kellene nélkülöznie a Győzike-showt.

Saját családja sem szavazna rá

Gáspár támogatottsága ennek ellenére sem számottevő: eddig mindössze 49 kopogtatócédulát gyűjtött, míg a jelenlegi polgármester, Verbói Gábor már 500 fölött jár. Győzőre ráadásul a saját családja sem szavazott: a Blikk infói szerint ők szintén Verbóit támogatják. A lap megszólaltatta Győző 15 éves kampányfőnökét, Bangó Attilát is, aki jelenleg legfontosabb feladatának a szórólaposztást nevezte meg.