Disznópásztornak áll, fegyvert vásárol és visszavonul - fenyegetőzik Gáspár Győző, akit egy hete a IV. kerületben annyira megvertek, hogy még mindig van a szeme alatt egy monokli. A celebritásnak december végén lejár az RTL Klubbal kötött szerződése.

Végigszambázta a magyar médiát a hétvégén Gáspár Győző. Magyarország díszcigányát ugyanis egy hete elgyepálták és még mobiltelefonját is elrabolták. Az se maradhat le Győző tragédiájáról, aki az elmúlt héten egyáltalán nem követte a lapokban a történteket: Gáspár szombat reggel az m1 Napkeltéjében kezdte médiaturnéját, ahol könnyekre fakadt, és közölte: befejezi, abbahagyja, mert ő csak szeretetet adott az embereknek, erre kiütik a szeme világát.

Felfegyverkezett disznópásztor

A vasárnapi Színes Bulvár Lapban a Gáspár már tovább ment: közölte, lelövi, aki hozzáér. Hogy szavainak nyomatékot adjon, még egy fegyvernek látszó tárgyat is meglóbált a lap riporterei előtt, bár azt mondta, még csak a papírok intézésénél tart. Győző a lapnak is kijelentette: kész, vége, ennyi, befejezi. A sztárt állítólag egy autogramm nem adása miatt ütötték meg, bár korábban még szimpla rablásról volt szó.

Győző az SZBL-nek még azt is elárulta: Miskolc környékén vesz házat, ahol disznópásztorként tengeti majd életét. Bea asszony meg majd nyilván vezeti a boltját a West Endben.

Elvérzett karrier

A roma celebritás a Blikket sem kímélte. Itt úgy nyilatkozott, szeme bevérzett, szíve összetört. Annyira szomorú, hogy már politizálni sincs kedve, ami azért eredménye ismeretében, - októberben 36 darab szavazattal az utolsó lett a nógrádmegyeri polgármester-választáson - a veréstől függetlenül is érthető.

Mindenki Győzője azonban nem elégszik meg ennyivel, vasárnap este még az ATV Frizbijében is elzokogja bánatát. A turné valószínűleg annak köszönhető, hogy a roma showmannak december végén lejár az RTL Klubbal kötött szerződése.