horoszkóp

Hajdú Péter szerint ő igenis jól néz ki

dr
2008.02.15. 10:45
Kapcsolódó cikkek (1)
A magát macsóként meghatározó Mr. Frizbit nem izgatja, hogy ő lett az utolsó a celebpasi szépségversenyen, mert számára Sarka Kata szerelme fontosabb mindennél. A szabálytalan parkolásért elnézést kért, és azt is bevallotta, hogy azért köt házassági szerződést, mert megajándékozták vele.

Miután Hajdú Péter végzett az utolsó helyen celebpasi-szépségversenyünkön, megkérdeztük, hogy érinti ez az önmagába vetett hitét. „Állítólag sokan előttem végeztek: egyrészt ez nem nagyon érdekel, másrészt kinek a pap kinek a papné, nekem speciál Kata. Nem foglalkoztat, ezt mindenféle beképzeltség nélkül mondom. Ha valaki azt mondja rám, hogy rosszul nézek ki vagy ronda vagyok, az vak." A műsorvezető szerint lehet, hogy Csányi Sándor vagy akár Fenyő Iván is lehet jobban néz ki nála, de neki csak az számít, hogy Sarka Katának tetsszen.

„Persze Kata előtt is voltak szép barátnőim, de ha úgy néznék ki, mint Kasza Tibi, akkor nem biztos, hogy mindezt véghez tudtam volna vinni. „ Mr. Frizbi a jelek szerint nem szenved önbizalomhiányban, és erre már szinte büszke is. „Ha tükörbe nézek, hála isten látom, hogy nem úgy nézek ki, mint egy droid és kicsivel jobbnak tartom magam, mint Kasza Tibor." Hogy Hajdúnak miért fájt ennyire az erős arcéléről felismerhető Kasza, nem tudni, de a biztonság kedvéért azt is elmondta nekünk, hogy régóta ismeri az énekest, legalábbis látásból biztosan. „Egy logopédushoz jártunk gyerekkorunkban, csak ő úgy maradt. De nincsen ezzel semmi baj."

Hajdú Péter és Sarka Kata

Szégyellem magam, többet nem csinálok ilyet

Miután megírtuk, hogy az ATV-s műsorvezető körülbelül két percig parkolt egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen, több fórumon is támadták tettéért. „Egy percre megálltam a Rózsakertnél, ahol két mozgássérült hely volt csak szabad. Az egyiken megálltam, beszaladtam a telefonomért - vészvillogtam közben -, de azt mondja a telefonos, hogy ez csak 55 másodperc volt. Ehhez képest én 60-at vallottam be. Nagyon szégyellem magam, többet nem csinálok ilyet" - emlékezett vissza a hosszú combok imádója az ominózus esetre. Szerinte az egész nem tartott tovább annál, hogy feljelentőnk felfogja, kit is pillantott meg, és miután felocsúdott a döbbenetből, a műsorvezető el is tűnt a környékről, mint a kámfor.

Az ordítozó hölgy, azért zavarta a nagy túlélő igazságérzetét, mert szerinte ő mindent elkövetett azért, hogy ne kelljen egy pillanatra sem megállni a rászorulók helyén. „Ráadásul, megkértem a telefonost, hogy hozza ki a telefont, mert nincs parkolóhely, de mondta, hogy nem tud kijönni, mert egyedül van. Ennyi volt. Hibáztam. Leülöm."

A házassági szerződés nem kardinális kérdés

Mivel hazánkban még nem elterjedt a házassági szerződés, Hajdú ezért a szándékáért is kapott az utóbbi időben hideget-meleget. „Az a baj, hogy azt hiszik, hogy ez kardinális kérdés nálunk. Kicsit sem az. Egy ügyvéd barátom tett poénból egy ilyen megjegyzést, hogy 'vendégeim vagytok egy házassági szerződésre', és ezt az egyik újságíró meghallotta. Azután megkérdezte, hogy szándékozunk-e ilyet írni, és Katával ekkor egymásra néztünk, és egyszerre azt mondtuk, hogy igen. Nem gondolom, hogy a mi szerelmünk ne tartana száz éves korunkig, mert mind a ketten ezt szeretnénk. Eleve nem bizalmatlanság okán írunk házassági szerződést, nem félek attól, hogy Kata lenyúlna. Lehet, hogy írunk egy papír, hogy Katának van egy lakása, nekem is van egy lakásom, de nem fogunk rendelkezni az autóról és a plazmatévéről sem, mert nem erről van szó."

A beszélgetés kapcsán feltörtek Hajdúból az emlékek és azt is megosztotta velünk, hogy annak idején szülei sem írtak ilyen szerződést, mert nem készültek arra, hogy valaha is el fognak válni. Mikor azonban elkerülhetetlen lett a különválás, édesapja gáláns módon ott hagyta a házat és a kocsit édesanyjának és természetesen neki.