horoszkóp

Sarka Katát terhesen nem lehet majd fotózni

dr
2008.04.16. 16:00
Kapcsolódók (1)
Hajdú Péter menyasszonya megvált a ruhái nagy részétől, hogy megmutassa bájait. Az, hogy melyik magazin ajánlatára mondott végül igent, nem az döntötte el, hogy ki mennyit ajánlott, hanem hogy ki mit ígért, mi fog látszani. A fejtörő értelmezése után a képeket is megtekintheti.

„A nyuszis magazin első próbálkozása egy évvel ezelőtt történhetett. Több újságtól is megkeresték Katát. A Playboy most a második kört futotta. Az utolsó egyeztetésen már közel négyszer annyit ajánlottak, mint a CKM - mondta Hajdú Péter a menyasszonya CKM-es fotózásáról, amiről sajtóértesülések szerint kizavarták felháborodása miatt. Ezt a műsorvezető cáfolta, és pontosított: „egyszerűen elmentem, mert nem akartam ott lenni."

Hajdú Péter állítása szerint ő egyáltalán nem prűd, de az már neki is sok volt, hogy kedvesét milyen ruhákba akarták bújtatni. „Igazából témája nem volt a fotózásnak, nem öltözött be diáklánynak vagy rendőrnőnek, pusztán erotikus, szexis fotókat készítettek róla. Két olyan felvétel van, amit nem szerettem volna, ha megjelenik. Ehhez képest az egyik a címlap lett, és a másik is bekerült az újságban. Azon a képen tangában fekszik, bár a mellbimbója nem látszik rajta, de akkor is túl intim. Az volt a kérésünk Katával, hogy a fenék, a punci és a mellbimbó ne látsszon. Ezek a testrészei rám tartoznak, és emiatt összetűzésbe is keveredtem a CKM-mel."

A műsorvezető szerint a fotózás nem a pénzről szólt, hiszen ha az lett volna a szempont, akkor a Playboy ajánlatát fogadták volna el. De ők ízléses, sokat sejtető képekre vágytak. „Szerintem ez belefér" - mondta Hajdú, aki nem hiszi, hogy menyasszonya utoljára vált meg a ruháitól. „Egy 22 éves lányról korai lenne ezt kijelenteni. Nincs kifogásom az ellen, hogy megmutassa a bájait, de azt nem fogom engedni, hogy terhesen fotózzák."