Hajdú Péteréket csak egyszer buzizták le

2008.08.18. 10:25
Hajdú Péter augusztus 16-án elvette álmai asszonyát, Hajdú Sarka Katát. Először a Bazilikában esküdtek örök hűséget egymásnak, később a Magyar Köztársaság előtt is. A lagzi a Hiltonban tartották, ahova még akkor jutottunk be, mikor nem volt még mindenki részeg. Döntse el, önnek mennyit kéne innia ahhoz, hogy ilyeneket meséljen a kameránknak.

Hajdú Péter és Sarka Kata szombati médiaeseménye mindenkiből kihozta a maximumot, kezdve magával Hajdúval, aki személyesen konferálta fel nekünk a saját esküvőjét. De Hajas László mint jóbarát is elmondta: "Péternek mindene a médiaszereplés". Azt is megtudhattuk, milyen szépeket kívántak nekik a rajongók (nagyon szépeket), és hogy a legelszántabbak még nyaralásból is hazautaznak, hogy láthassák az esküvőt, mindössze - Hajdú megfogalmazása szerint - egy magabiztos és ittas férfi buzizta le őket a Várban. Szögeczki Ági és Orosz Barbara megmutatja a tűsarkát, amiben végigtáncolják majd az éjszakát, pedig először mezítláb tervezték eltölteni. Hajdú-Sarka Kata a kedvünkért kimondja az új nevét (hibátlanul sikerül neki), és elmeséli, hogy a gyűrűje még az édesanyjáé volt, aki szintén a mamától kapta, és ő is úgy tervezi, hogy ha lánya lesz, továbbadja majd neki. És hogy mindenki sírni szokott olyankor.

A részletgazdag videó arra is alkalmas, hogy belepillantson egy celebesküvő rejtelmeibe, és eldöntse, hogy irigykedjen-e vagy sem. Szeretné-e például, hogy Önnek is énekeljen Bangó Margit, akinek Schmuck Andor vokálozik? Tudna-e őszintén mosolyogni, mikor Fásy Ádám fakad dalra? És jófej-e Juszt László, aki csak a szertartás után szól a vőlegénynek, hogy az Úr ugyan prédikál a házasságról, ő maga mégsem gyakorolja?