horoszkóp

Hajdú Péter és a pápa

2005.11.24. 08:30
Hajdú Péter szerint a pápát sem szereti mindenki, a természetes csajok műkörömmel a legjobbak, és bizonyos esetekben még mindig a fecske a legpraktikusabb viselet. Viszont tudta, mikor kaptak a nők választójogot Magyarországon.

Önt sokan kedvelik, sokan pedig ki nem állhatják. Kritizálják fellépését éppúgy, mint a nevéhez fűződő műsorokat. Ön szerint miért vált ki ilyen erős érzelmeket?

Nem tudom, de mondok egy jó példát: a pápát sem szereti mindenki, pedig ő jó ember. Persze nem hozzá akarom magam hasonlítani. Vagy Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc, egyenként megosztják az országot. Szerintem még mindig jobb ellentmondásosnak lenni, mint átlagosnak. Persze én is jobban örülnék, ha többen szeretnének, mint utálnának, de még mindig jobb, mint szürkének lenni. Szerintem ameddig egy pápát is sokan nem szeretnek, nem kell ezen ennyit gondolkodni.

Tekintse meg képeinket!

Az Ön nevét elsősorban a Névshowr-ral kötik össze, amelyet annak ellenére szüntettek meg, hogy a vasárnap esti sávban a legnézettebb műsor volt. Ön szerint milyen a jó tévéműsor?

Egy jó tévéműsor meglepő és mulatságos, szórakoztató és leköti az embert. De inkább csak meglepő és mulatságos, az jól hangzik.

Azóta, mióta Önt megfelelő képességek hiányában - a képernyőbizottság úgy ítélt, Hajdú "tehetség" és "szakértelem" kategóriában az egyharmados eredményt sem éri el - eltávolították a Magyar Televízióból, volt már a tévészékházban?

Nem.

Miután annyiféle nő mellett láthattuk a bulvársajtóban és köztudottan sok barátnője volt - köztük Szabó Erika, BB Zsanett és Tornóczky Anita - van nőideálja? Milyen Ön szerint egy jó nő?

Nincs kifejezett ideálom. Legyen jó alakja és szép arca. És legyen hosszú, egyenes haja. A hullámos hajat nem kedvelem különösebben, a göndör meg egyenesen taszít. De ha egyenes és hosszú, bármi jöhet. Szőke, vörös, barna.

Barátnője, Bálint Antónia egyszer azt nyilatkozta, nem ellenezi a szilikont. Önnek is tetszene egy plasztikázott nő?

Mell igen. Száj is, ha nem látszik nagyon. Meg a műkörmöt is szeretem. Alapban azt szeretem, ha valaki természetes, de persze nem mindenben.

Mit néz meg előbb egy nőn, cicit vagy popsit?

Popsit.

Samantha Fox vagy Sabrina?

Sabrina.

Dolly Roll vagy Neoton?

George Michael.

Kit szeretne látni a Playboy címlapján?

Hát, hogy ne kapjak ki otthon, inkább csak külföldieket mondok. Sandra Bullock, Sophie Marceau és Jessica Simpson.

Szex, drog vagy rock and roll?

Szex.

Sí vagy snowboard?

Sí, csakis.

Klikk a képre!

Ön szerint mikor kaptak a magyar nők választójogot?

Magyarország meggyőződésem szerint nagyon felvilágosult ebből a szempontból. Szerintem mindjárt az első világháború után.

Pontosan, 1919-ben. Csajokon tanga vagy bugyi?

Persze, hogy tanga. Nincs férfi, aki erre mást válaszolna?

Szerintünk azért van. És Önön? Boxeralsó vagy fecske?

Néha fecske. Nyilván vagányabb lenne azt mondani, hogy csakis boxer, de öltöny alatt kisgatyát hordani nagyon kényelmetlen dolog.

Háttér
A Külkereskedelmi Főiskola, majd a MÚOSZ újságíró-iskolája után iskolatársával Tornóczky "És ezt így hogy" Anitával produkciós céget alapított, és tévés műsorok készítésébe fogtak. Az azóta megszűnt Néwshowr producere és társ-műsorvezetője volt évekig, amíg idén nyáron elsősorban személyi összeférhetetlenség miatt kellett távoznia a köztévéből. Bekerült a 15 legirritálóbb magyar közé az Index olvasóinak szavazata alapján. Állítása szerint romantikus viszony fűzte a Brooklyn Bounce énekesnőjéhez, Noreenhez ezenkívül egy általa celebrált Zámbó Jimmy-emlékkoncerten felszedte BB Zsanettet. Manapság Bálint Antónia mellett látni, akivel hosszú barátság után összejöttek. Hajdú Péter óta tudjuk mi is, hogy mi az anyanyelvi- és képernyőbizottság.