horoszkóp

Túl meleg volt Mexikó a playmate-nek

dns
2007.03.19. 11:49
A telet Mexikóban töltötte Hargitai Bea, aki szerint az ottani hőség nem fehér embernek való. A playmate arról is beszélt, hisztisnek hívják a barátnői. Az elmúlt két évében az a nyomasztó érzése volt, hogy be van zárva a testébe.

Hargitai Bea egy ideig Londonban élt, a tél egy részét pedig Mexikóban töltötte, végül hazaköltözött. „Nem azt mondom, hogy nem fogok többet utazni, amolyan utazó nagykövet vagyok. Nem szeretek egyhelyben lenni, állandóan van valami dolgom a világban, úgyhogy lehet, hogy hamarosan újra elindulok” – mondta bármilyen célállomás említése nélkül a playmate, aki többek közt arról híres, hogy ő volt a kiadvány legfiatalabb modellje, amikor először készült róla sorozat. A magazin megkeresésekor modell Amerikában élt szülei rokonainál.

Embertelen meleg

Klikk!

„Annyi történt velem az utóbbi időben, hogy London után átköltöztem Mexikóba. Csak nemrég jöttem haza, hogy itt lehessek, amikor a Rettegés foka elindul. A nagybátyám él Mexikóban a családjával, odaköltöztem hozzájuk három hónapra”- mondta Hargitai Bea, akinek nagybátyja pedig arról híres, hogy fiatalkorában Pamela Anderson szeretője volt, és unokahúga szerint jóképű férfi.

„Embertelen meleg van Mexikóban”- tértünk vissza az utazási élményekhez. „Pedig ott is tél volt, amikor érkeztem, mégsem fehér embernek való az a hőség. Eredetileg pont azért mentem ki, mert nem szeretem a hideget meg a telet, és egy jobb klímájú helyen akartam átvészelni ezt az időt.”

Hisztisnek hívják

Ezután Hargitai Bea arról beszélt, miért vonzotta a túlélőshow. „A barátnőim hisztisnek hívnak, mert vinnyogok, nyávogok. Vagy épp sírok, ordítok. Ebből is látható, hogy minden bajom van. Bíztam a stábban, akik nagyon sokat dolgoztak azon, hogy biztonságban legyünk” – mondta a playmate, akivel egyébként a műsor sajtótájékoztatóján beszélgettünk. Hozzátette, az is motiválta a szereplésre, hogy Pantinchin Edinával – akivel egy háztartásban él - a forgatás előtt három hónapig nem látták egymást, és már szeretett volna vele találkozni. A kalandokban közösen vesznek részt.

„Végül csak a saját félelmeidet kell legyőznöd. Azt vettem észre, a lányok sokkal szívósabbak, mint a fiúk; sokkal több mindent meg tudnak csinálni. Nyávogós vagyok, de meg akartam mutatni, hogy végig tudom csinálni. Jól teljesítettem. Meg tudom érteni azokat, akik adrenalin-függőségben szenvednek. Sokszor voltam az ájulás határán. Annyira fel tudtam magam pörgetni, hogy elzsibbadtak a végtagjaim, remegtem és elsötétedett előttem minden”- mondta a playmate. Miközben gesztikulált, észrevettük, már nincs a csuklóján a korábban viselt piros kabbala-karszalag.

Útkeresés

Klikk!

„Nemrég szakadt le a kezemről”- magyarázta. „Egy olyan ember kötheti vissza, aki engem nagyon szeret, és akit én is szeretek. Közben pedig el kell mondani egy szöveget. Annyira elfoglalt vagyok, hogy nem akartam rábízni akárkire, hogy kösse már vissza a csuklómra, még várok vele.” A zsidó miszticizmust Londonban ismerte meg a modell. „Ez nem vallás, hanem tanítás, mindenféle hitű emberek vannak benne a zsidóktól kezdve a keresztényeken át a buddhistákig” – mondta Hargitai Bea.

„Útkeresés volt, amíg eljutottam hozzájuk. Az elmúlt két évben voltak bajaim; sem egészségileg, sem lelkileg nem voltam jól. Alvászavarom is volt. Olyan érzés volt, mintha a testembe lennék bezárva. Mindent kitaláltam, hogy jobban érezzem magam. Megtaláltam a módját, egy ideje jól vagyok.”