A legszexibb ajkú magyar hírességek között második helyet elfoglaló Hargitai Bea harmadik alkalommal szerepel a Playboy magazin címlapján, első vetkőzésénél csak 17 éves volt. Hargitai állítja, nem cserélné el senkivel sem a testét, habár véleménye szerint ő sem tökéletes. A fejét például nagynak tartja, de a kisugárzása pótolhatatlan.

A Senorita Szöszi sorozat főszereplője már hazaért Magyarországra, és egyből belecsöppent egy vetkőzésbe. A már többször kipróbált lapnál, a Playboynál vállalta a ruhák ledobását, ezzel már harmadik alkalommal lett címlaplány. Habár rettentő elégedett magával, 15-20 év múlva azért ő is plasztikáztatni fogja magát.

Akciódús képeket szeretett volna

Hargitai Bea nem csak a női oldalát mutatta meg a mostani képeken. "Nagyon James Bondos, akciódús képeket szerettünk volna, és azt hiszem, ez meg is valósult. Nagyon nehéz engem "férfiassá" varázsolni, bármit csinálok, látszik rajtam, hogy ízig-vérig nő vagyok. A helikopter és az autó megadta a maszkulin löketet, ez a kettősség pedig iszonyú szexinek tűnik a képeken" - mesélte a Velvetnek Hargitai.

A playmate többször is vetkőzött már a magazinnak, de azt mondja, ez az élmény is olyan volt, mint az első. "Óriási adrenalinbombát jelent a fotózás, ha tehetném, egyfolytában ezt csinálnám. Az biztos, hogy az első alkalomhoz képest biztosan rutinosabb vagyok, és a testem is jobban ismerem, hiszen azóta eltelt 8 év. A lelkesedés változatlan, ahogyan a fotós is" - véleményezte Hargitai a fotózást, s hozzátette, a Playboynál nincs olyan, amire nemet kellene mondania, ugyanis a követelmények az ízlésesség határán belül mozognak.

Zimány Lindának sok időbe telt, amíg el tudta fogadni a testét, Hargitainak nem voltak ilyen jellegű gondjai. "Soha senkivel nem cserélnék. Nagyon elégedett vagyok magammal, de természetesen soha nem fogom tökéletesnek érezni magam, hiszen nő vagyok. A fejem például nagy. Hiába állok messze a tökéletességtől, nem tervezem, hogy igénybe venném a tudomány fejlődését. 15-20 év múlva elképzelhetőnek tartom, hogy plasztikáztatom magam, mégiscsak másképp hat majd rám a gravitáció."

Még nagykorú sem volt, amikor vetkőzött

A színésznői mesterséggel kacérkodó playmate már 17 évesen szerepelt a Playboyban, így ő lett a legfiatalabb címlaplány. "Én mindig is extrém voltam, így a szüleim nem lepődtek meg, amikor eléjük álltam, hogy szerepelni fogok a magazinban." A Senorita Szöszi főszerelője nagyon büszke az arcára és a kisugárzására is. A legszexibb ajkú magyar hírességek között indított szavazáson második helyezést el Ördög Nóra után, amivel kifejezetten elégedett.

A nem túl valóságos realityshow főszereplője egyébként nem értette a Magyarországon élő kolumbiaiak lázadását, akiknek a fő problémájuk az volt, hogy az országukról negatív képet mutatnak be hazánkban. "Mi egész Kolumbiát szerettük volna bemutatni. Azt nem lehet, hogy csak a szép, gazdag részeket láttatjuk. Ami pedig tényként elhangzott - hogy Kolumbia a világ második legveszélyesebb országa -, azt nem hasból mondtuk, ez tényleg így van. Mindenesetre bocsánatot kérünk mindenkitől, akit esetleg megbántottunk" - mesélte a szereppel állítólag 25 milliót bezsebelő Hargitai.