Az exszépségkirálynő ugyan nem kapta meg a Szombat Esti Láz műsorvezetői szerepét, bár testhezálló feladatnak tartaná a műsorvezetést. De leginkább romantikus szerelemre vágyna, egyéjszakás kapcsolatok kizárva.

"Ha a bulvármédia kitalál valamit, az biztos, hogy nem igaz" - kommentálta a Velvetnek a műsorvezetéssel kapcsolatos pletykákat a szépségkirálynő, aki a hírekkel ellentétben mégsem lett a Szombat esti láz háziasszonya. Ördög Nóra kiütötte a nyeregből, az ex-szépségkirálynő azonban mégsem csalódott, mert mint mondta, ő tulajdonképpen nem is tudott arról, hogy esetleg felkérhetik a szerepre. Bár bízott benne, sőt, nagyon örült volna a kihívásnak, mert "szenzációs produkciónak" tartja a sztáros táncshowt, amiből sajnos csak keveset élvezhetett, mert az első szériából első kiesőként igen korán távoznia kellett.

"Lilu tündéri csaj"

Ha főműsoridőben nem merték is szerepeltetni az ex-szépségkirálynőt, az RTL reggeli műsorsávjában azért kapott feladatot: egy hétig vezette a Reggeli Csak Csajok című beszélgetős műsorát. Igaz, nem egyedül, hanem Liluval, aki azonban szerinte "tündéri csaj" és mindenben segített neki. "Jobb volt a széknek ezen az oldalán ülni, riporterként, mint a másikon, riportalanyként" - mondta Horváth, aki testhezállónak érezte a feladatot.


Klikk!

Horváth Éva mostanában a Barátok köztben is feltűnt, ezenkívül pedig Nyíregyházán is vezet műsort. Egyébként tavaly megszerzett közgáz-diplomáját is szeretné egyszer hasznosítani, most azonban úgy tűnik, a műsorvezetésre koncentrál.

Nincs esélye az erőszakos nyomulóknak

Horváth Éváról sokkal inkább magánélete miatt cikkeznek a bulvárlapok, legutóbb például a Storynak nyilatkozott a párkeresés nehézségeiről. Elmondta, nehéz ismerkednie, mert a férfiak csak a meghódítandó zsákmányt és az egyéjszakás kalandot látják benne. Ő azonban gyorsan leépíti az erőszakosan nyomulókat, mert azt szereti, ha hagyományosan, virággal, apró meglepetésekkel udvarolnak neki: "Régimódi, romantikus alkat vagyok".