Hoffmann Mónika felkarolta a szingliket

2007.06.20. 09:15
A Megasztárból ismert énekesnő belekóstolt a musical világába és szerencséjére még Kaszás Attilával is dolgozhatott. Szabadidejét arra használja, hogy összeterelje azokat az embereket, akik társ híján egydül dőlnek ágyba. Vigyázat a szinglihordák egyesülnek!

Hoffmann Mónika szívén viseli a szinglik sorsát. Másodszorra rendezi meg a Szexi Szingli Klub estjét, ahol ismerkedésre buzdítja Budapest magányos fiataljait. Az énekesnőt arról kérdeztük, hogyan jutott eszébe felkarolni a társtalan hordák tömegét.

"Úgy kezdődött, hogy rengeteget beszélgettünk a barátaimmal arról, milyen helyzetben vagyunk. Innen jött az ötlet, hogy csoportosuljunk. Volt az iwiwen egy meghívom, ezért létrehoztam a Szexi Szingli Klubot, amit hál istennek sokan jelöltek be ismerősüknek. Férfiak és nők egyaránt." Hoffmann szerint a magyar fiúk nem bátortalanok, sőt, kifejezetten merészek, ha éppen nincsen párjuk.

Szex és New York

Képek
A három szóból álló klub nevét a Szex és New York ihlette. Hoffmann Mónika elárulta, ez a kedvenc sorozta, ezért is kapott helyet a szexi szó ebben a relációban. "Szerintem mindenkiben van valami szexi"- tette hozzá. A közel négyszáz tagot számláló szervezet vezetője is az egyedülállók oldalát erősíti. "Nekem nincs pasim és örülnék, ha találkoznék valakivel a bulikon." Hoffmann szerint az ilyen partikon csak jól kell éreznünk magunkat. "A szingli klubban énekeli is fogok, meg táncoktatás is lesz, és természetesen buli hajnalig. Az a fontos, hogy jól érezzük magunkat."

Ez majdnem szerelem volt

Hoffmann Mónika titkos svéd rajongójáról mi is az újságokból értesültünk, így jónak láttuk, hogy magától az érintettől kérdezzük meg, hogy valójában ki is az idegen.

"A volt pasim, akivel most találkoztam újra. Azt mondta, hogy még mindig nagyon szeret. Az a baj, hogy nem voltam belé szerelmes, ezért szakítottunk." A kapcsolat rövid ideig tartott, aztán az énekesnő Magyarországra költözött. Mikor arra kértük, hasonlítsa össze a svéd és a magyar pasikat, csupán egy kifogása volt a svéd férfiak ellen: nem hűségesek.

"A svédeket nehéz megfogni, de ha egyszer összejön, már nem járnak más ágyába. Hogy ebből a szempontból a magyar férfiak milyenek, nem tudom. De úgy gondolom, hűségesebbek." Hátrányuk a skandináv pasikkal szemben az, hogy kevés köztük az igazán magas férfi. "A szerelem még nem talált rám. Nehéz dolog ez."

Feldolgozások, saját szerzemények és musical

"Most dolgozom az új lemezemen, amihez klipet is csinálunk majd. Azt még nem döntöttem el, miről fog szólni, de annak is eljön az ideje. Ez a szakma nagyon lassú, rengeteg munkával jár, ha valami jót akar összehozni az ember. Sok időt kell áldozni rá. A számokat én írtam, de lesz rajta feldolgozás is. Az egyik Dés Lászlóé, de még nem döntöttük el, hogy melyik."

Hoffmann Mónika idén játszhatott először színpadon. Az 56 csepp vér című rockmusicalben kapott szerepet és amit a legjobban élvezett, hogy mozoghatott a színpadon és Kaszás Attilával dolgozhatott. "Szeretek színészkedni, és úgy tünik van tehetségem hozzá. Nem volt olyan nehéz feladat, mint gondoltam."