Az egykori szépségkirálynő sose érezte magát tánctehetségnek, amikor azonban az RTL Klub megkínálta őt új műsoruk, a Szombat esti tánc versenyzői pozíciójával, úgy érezte, ez épp kapóra jön. Így legalább egy darabig nem friss szakításával foglalkozott, ám már az első adásban kiesett.

Hét évig tartott Horváth Éva legutóbbi párkapcsolata, amelynek nemrég lett vége. A szépségkirálynő szomorkodik ugyan, de mint a Best magazinnak elmondta, képes a dolog örömteli oldalát is meglátni: boldog, amiért lelkiválsága elől nem az evésbe menekült, sőt még fogyott is.

Profival kezdett

Kész szerencse az is, hogy hallgatott családja és barátai rábeszélésére, és nem menekült külföldre felejteni. Így találta meg őt meg ugyanis az RTL Klub, akik új műsorukhoz kerestek versenyzőket. Horváth nem vallja magát táncfenoménnak, így eleinte azt hitte, a Kész átverés show áll a dolog mögött, de amikor csak nem akart feltűnni Jáksó László a pezsgővel, mégis beleegyezett a felkérésbe. Azóta viszont egyre boldogabb, amiért elvállalta, sőt úgy érzi, mégiscsak táncra született. Kedvencei közé tartozik a rumba és a keringők, a szambával pedig egyenesen szerelembe esett.

Műsorbéli táncpartnerét valódi profiként jellemzi, amire minden oka megvan, mert Gebei Bálint kétszeres országos bajnok, és ráadásul kedves és türelmes vele. A szépségkirálynő élvete a táncot, bár kezdetben kiadós izomlázzal küzdött a napi többórás próbák után, viszont mindez legalább a szakításról is elterelte a figyelmét.

Cipőbőség, tévéhiány

Az egykori szépségkirálynő nem tért ki arra, miért ért véget kapcsolata, bár valószínűleg egy férfi nehezen szokja meg, ha barátnője egy egész szobát tölt meg cipőivel. Horváth Éva rendes cipőmániáshoz méltóan ugyanis pont így tett: több száz pár cipőt halmozott fel az évek alatt. Igaz - mint a Blikknek elmondta -, mostanában kicsit visszavett a gyűjtőszenvedélyből, így most mindössze egy hatalmas szekrényt töltenek meg vágyai tárgyai. A szépségkirálynő fogyása mellett még valaminek örülhet szakítása kapcsán: hálószobájába most legalább visszakerülhet a televízió, ezt ugyanis még volt pasija kedvéért kellett száműznie a nappaliba.

Kiszavazott szavazó

Horváth Éva csakúgy, mint az első fordulóban, ezúttal sem volt szavazni, de amíg akkor táncpróbái miatt nem volt rá ideje, most már nem is kellett, hiszen körzetében már eldőlt a továbbjutás. A választási műsorokat azért követte, de nagy meglepetéseket nem jósol, véleménye szerint az első körben már nagyrészt eldőlt a hazai helyzet.

Az ő helyzete szintén az első körig volt izgalmas: lelkesedése ellenére a táncpróbák nem sikerültek túl jól, hiszen a szombat esti első fordulóban már el is kellett búcsúznia az RTL klub táncos vetélkedőjétől. Ezt komoly csalódásként élte meg, hiszen elmondása szerint még rengeteg táncot tanult be partnerével és szerette volna ezeket bemutatni.