horoszkóp

Hajdú Péter nem kér kétszer bocsánatot

2009.03.29. 11:55
Hajdú Péter nem mondhatja, hogy Fresh Wikinek ugyanolyan minőségű hang jön ki a száján, mint a fenekén, de bárki sértegetheti Mr. Frizbit. Kárász Róbert szerint Hajdúnak telefonon kéne bocsánatot kérnie az énekesnőtől, amiért azt mondta róla: mindegy, hogy a seggén vagy a száján jön a hang. De Hajdú Péter kemény legény, nem telefonál.

Hajdú "Néwshor-Frizbi" Péter és Kárás "Mokka" Róbert a már Story Tv-én futó Esti Frizbi felvételén találkozott, hogy vagy promózzá még egy kicsit a Tv2-n futó 10!-et, vagy beszélgessenek el Fresh Wiki fenekéről.

Kárász Róbert kezdésként kifejtette, Hajdú Péter mennyire gonosz és csúnya megjegyzést tett Fresh Wiki szájára és fenekére, és igazán illene elnézést kérnie a művésznőtől. A műsorvezető többször elmondta, nem érti miért kéne neki ilyen gesztust tennie, hiszen minden héten aláznak – ez alól ő sem kivétel -, és senki nem szokta megkövetni magát azért, ami a műsorban elhangzik. Bár Hajdú az Aktívban elnézést kért az énekestől, ez nem volt elég Kárásznak, mert szerinte minimum annyit megérdemelne az említett hölgy, hogy megemeli a telefont Mr. Frizbi.

Amikor a férfiak becézgetik egymást!

Csillagom, te vacak

Hajdú Péter helyében mi is tovább firtattuk volna, például azt, Happy Endre miért mondhat akármit, anélkül, hogy Hajdút és vagy a nejét felhívná bocsánatért esedezve. Ez persze nem derült ki, erre ugyanis Kárász nem reagált, csak azon lovagolt, hogy Happy Endre nem András, és nem stylist, akkor sem, ha a nevét és a foglalkozását nem tudja megjegyezni Hajdú. Emellett azt is megemlítette a TV2 Mokkás arca, hogy a rádiós könyörtelen kijelentéseket tett rá, és nehogy azt higgye, hogy kivágják, az ugyanis le fog menni. És persze azonnal értesíti Hajdút, ha kiderül, hogy szivárgott ki a TV2-ből a Fresh Wikis anyag.

Az Esti Frizbi arca nem találta megnyugtatónak Kárász válaszait, ezért azon pörgött tovább, hogy lehet véleményformáló figura a már említett rádiós. Kárász ekkor a figyelj, elmagyarázom Csillagom felütéssel belekezdett volna a magyarázkodásba, amit Hajdú mondd te vacak-kal hálált meg. A konklúzió csak annyi, hogy bárki lehet véleményformáló a műsorban, akiről a szerkesztők úgy gondolják. És a legfontosabb tanulság: Hajdú nem mondhatja, hogy Fresh Wiki száján és fenekén ugyanolyan minőségű hang jön ki.