A médiában lehet hülyének lenni

2007.06.27. 08:19
Kiszel Tünde barátja, Sebestyén Hunor kockafejű programozó matematikus, aki saját bevallása szerint azért érzi jól magát a média világában, mert lehet pörögni és hülyének lenni. Kiszellel egyébként kutya jól megértik egymást, ha nem így lenne, már lekoccolt volna.

A Viva Comet díjátadó kínos szüneteit szórakoztató interjúk készítésével igyekeztünk kitölteni, de az ismétlések elkerülése érdekében a magyar celebvilág ritkábban nyilatkozó hozzátartozói köréből válogattunk. Így esett választásunk Kiszel Tünde hét hónapja állandó csatolmányára, Sebestyén Hunorra, akit - némi logisztikai előkészítés után - abban a pillanatban közelítettünk meg, amikor barátnője épp nem volt mellette.

Tündivel kutya jó

Nézze meg képeinket!

„Nekem Tündi az igazi. Ha nem ő lenne az, akkor nem lennék vele. Szuperul elvagyunk. Kevés ilyen kapcsolata van az embernek, amiben nincs vita. Kutya jól megértjük egymást. Ez nem sablon. Már régen lekoccoltam volna, ha nem lennék boldog” – fejtette ki Sebestyén Hunor, akinek az utolsó kötelező kérdésünket is feltettük a bulvársajtó gyakori témájára utalva, miszerint szeretné-e feleségül venni Kiszel Tündét.

„Nem tudom, kell-e vajon ahhoz papír, hogy megerősítsük a kapcsolatot. Halálosan jól elvagyunk anélkül is” – mondta a férfi, akiről barátnője korábban úgy nyilatkozott, férfias sármja és hatalmas szíve fogta meg első látásra. A férfi egy alkalommal azzal a gesztussal szerette volna meglepni Kiszel Tündét, hogy korábban kinyittatja számára a Vidámparkot, ez azonban nem sikerült. Az érintettet ezúttal nem kérdeztük más, romantikus tervéről, inkább a pályájára tértünk rá. Sebestyén Hunor debreceni származású, egykori zeneiskolai növendék, aki a tanulóéveiben is sejtette, az ország nem rockerként ismeri majd meg.

Mind szuperok

„A zene persze egy szerelem. Elvileg tudok zongorázni, tanítottak. A legtöbb fiú, aki egykor amatőr zenészként is kipróbálta magát, valamikor megtanul gitározni. Én is megtanultam, de ennek eredménye majdhogynem nulla. Számomra más szakmát jelölt ki az élet” – fogalmazott a Kerozin zenekar menedzsere. Sebestyén Hunor itt hozzátette, a rockzene közel áll hozzá, kiváltképp a Tankpcsapda dalai, és nemcsak azért, mert a zenészek is debreceniek, „hanem mert szuperok,” majd a többi személyes kedvencét is felsorolta: „Rúzsa Magdi is jó, meg Baby Gabi is nagyon jó, amellett, hogy jó cimbi.”

A zenélés helyett Sebestyén Hunor inkább informatikus lett, és az Iwiw közösségi portálon található adatlapján ezt a mondatot tüntette fel magáról: szuperintenzitással vonzom a hülyéket.

"Kockafejű programozó matematikus vagyok, és éppen egy új fejlesztésen dolgozom” – definiálta saját magát Kiszel Tünde barátja, aki a Debreceni Infoportál tulajdonosa. „Szeretnék nyitni az internetes televíziózás felé, saját sorozatokat indítani. Szolgáltatásokat adni, élő, vagy mobilos közvetítéseket szervezni eseményekről. Szeretek szervezni, az arcomat meg úgysem tudom befogni.”

Lehet pörögni, hülyének lenni

Sebestyén Hunor korábban leginkább a Kerozin ügyeit intézte, és éppen a csapat egyik klipjének forgatásán ismerkedett meg a klipben szereplő Kiszellel, de saját bevallása szerint nem a barátnője hatására kezdett komolyabban érdeklődni az elektronikus média iránt.

„Már régebben ebbe az irányba mozdultam el, és élvezem a médiát. Ezen a pályán jó, mert lehet pörögni, lehet hülyének lenni – idézőjelben- és szórakozni. Itt nem olyan emberek társaságában vagyok, akik besavanyodottak, hanem hatékony, jól elfoglalt emberek közt dolgozom, és ez inspirál” – sorolta választott szakmája előnyeit Sebestyén Hunor.