horoszkóp

Csiszáréknál megindult a szülés

2007.08.10. 09:14
A műsorvezető ma reggel azért nem vezethette a Mokkát - tudtuk meg Havas Henriktől - mert felesége elkezdett vajúdni az ikrekkel. Havas ugrott be helyettesíteni Csiszárt, aki feltehetően egy ideig nem is lesz képernyőn.

Csiszár Jenő bár nem beszél ikerfiairól, de mégis kiderült, hogy Újvári Eszter éppen most szül. Mindezt Havas Henrik jelentette be a ma reggeli Mokkában, hiszen helyettesítenie kellett Csiszár Jenőt. "Be kellett esnem ide, ezért öltőztem így" - említette a Tanár Úr, mikor Jakupcsek Gabriella megdicsérte sportos kinézetét.

Klikk!

Csiszár korábban azt nyilatkozta a Velvetnek, hogy távol áll ízlésvilágától, hogy magánéletéről beszéljen a sajtónak. "A gyerek születése az egy család privát, legbelsőbb magánéleti öröme, szerintem. Nem fér bele az értékrendembe, hogy végig roadshowzzam a napilapokat a gyerekek képével, és babaruháért cserébe kiárusítsam őket. Szerintem nem fogok előre megrendelni paparazzi fotósokat, hogy készítsenek az elkövetkező hónapokról életképeket, hogy ezzel propagáljam a közszereplésemet."

Lóránt Gergelytől, a csatorna marketing és pr-vezetőjétől megtudtuk, hogy "Csiszár Jenő hajnalban vitte be feleség a kórházba, de tudtommal még nem indult meg a szülés." Annyi bizonyos, hogy a gyermekek világrajövetele nem változtat Csiszár műsorvezetési menetrendjén. Szeptembertől az Activity-t vezeti, ahol a szülési szabadságon lévő Szulák Andreát helyettesíti és emellett továbbra is a Mokka műsorvezetője marad.