horoszkóp

Levetkőztetnék Südi Iringót

2006.12.22. 09:04
Nem vetkőzik a Playboynak Südi Iringó, hiába kérte fel a nyuszis magazin főszerkesztője. A táncoslány azt mondja, gyerekei vannak, és különben is, a szülei sem támogatják a teljes kitárulkozást. Táncpartnere, Somló Tamás nem érti, őt miért nem kérték fel aktfotózásra.

Le akarta vetkőztetni Südi Iringót, a Szombat esti láz táncosnőjét a Playboy, de a lány nemet mondott - tudta meg a Színes Bulvár Lap.

Gyerekei vannak

- Nem az én stílusom a vetkőzés - indokolta döntését Iringó. Állítása szerint ő egy szolidabb teremtés. Fehérneműben akár még bele is menne a fényképezkedésbe, mint mondja, az ilyesmiben nem talál kivetnivalót, de hogy ennél többet mutasson magából, elképzelhetetlennek tartja.

- Nekem gyerekeim vannak - támasztotta alá döntését Iringó. A táncoslány persze nem nézett titokban anyai örömök elébe, sokkal inkább tanítványaira utalt, akik előtt vállalhatatlannak érezné a meztelenkedést.

A Playboy visszavárja

Szüleivel is megbeszélte a dolgot, s miután ők sem díjazták nagyon az ötletet, Iringó meghozta döntését és közölte is a Playboy főszerkesztőjével.

Radnai Péter, aki fantáziát látott a lenge öltözetben táncoló lányokban, nem sértődött meg amiért kosarat kapott. - Ha a jövőben meggondolná magát, állunk elébe - ígérte.

Somló vetkőzne, de inkább énekel

Pedig Südi Iringó showbéli táncpartnere, Somló Tamás szívesen végiglapozta volna a magazint. Ugyanakkor nem értette, miért nem együtt kérték fel őket a meztelen fotózásra.

Most, hogy nem lett belőle topmodell, a táncnak is hátat fordít, legalábbis a munkában, és visszatér a kaptafához. Zséda és Szintár Dóra mellett ő lesz ugyan a Szombat esti láz gálájának sztárvendége, de ezúttal saját műfajában, vagyis nem táncolni, hanem dalolni fog.

A Wham együttes Last Christmas című slágerét énekli, Iringó pedig táncolni fog rá. Somló Tamás azt mondja, kissé megkönnyebbült, hogy ezúttal nem ropnia kell a színpadon.