horoszkóp

Talmácsi nője nem lesz szociális munkás

2008.07.24. 11:17
Kapcsolódó cikkek (1)
Iszak Eszter modellkedik, kommunikációt tanul, miután a szociális munkás szak nem j9tt be, külföldre utazik és még Talmácsi Gábort is sikerült meghódítania. Arról azonban hallgat, milyen dolog a nála négy centivel alacsonyabb motorversenyzővel járni.

Néhány napja derült ki, hogy Talmácsi Gábor motorversenyző a Topmodell kerestetik című műsorban megismert Iszak Eszterrel került intim kapcsolatba. A motorversenyző előző kapcsolatának még az év elején lett vége. Talmácsi Gábor legutóbbi barátnőjéről csupán annyit lehet tudni, hogy Szilvinek hívták és csupán egyszer jelentek meg kézen fogva egy rendezvényen. Szakításuk után a lány mindent elkövetett, hogy a motorversenyző visszafogadja őt a kegyeibe. Állítólag még a ruháit is ledobta magáról egy magazin felkérésére, hogy felhívja magára a figyelmet.

Talmácsi teljesítményén is észre lehetett venni, hogy gondjai vannak, hiszen annak ellenére hogy tavaly világbajnok lett a Moto GP 125 cm³-es kategóriájában, az elmúlt hónapjai nem alakultak túl szerencsésen. Az év elején megrendezett katari futamon motorhiba miatt kiesett, majd a 2008-as Brit Nagydíjat sem sikerült jó eredménnyel zárnia. A júniusban, Doningtonban rendezett versenyen, már a rajtot sem tudta jól elkapni, és a körök alatt a második helyről a kilencedikig csúszott vissza. Ezt követően egy héttel rendezték meg a Holland Nagydíjat, ahol a világbajnok a 13. helyről indulva az első helyig jutott. Szintén jól szerepelt két hete Németországban, ahol 3. lett.

Ismerősei, csapattársai és támogatói szerint a sportoló összeszedte magát és nem hagyja, hogy újra hasonló szerencsétlen balesetek történjenek vele. Talmácsi Gábor az összesített ranglistában most a harmadik helyet foglalja el, és a Blikknek adott hétvégi interjújából kiderül, hogy számít barátnője segítségére és támogatására.

Iszak Eszter, aki Talmácsiról nem beszél

Iszak Eszter nem akart Talmácsi Gáborral zajló kapcsolatáról beszélni, de fel van rá készülve, hogy sokan megkeresik majd őt, hiszen a modell szerint ez kivédhetetlen. Azt azonban a Velvetnek elmondta, most itthon tartózkodik, de a Topmodell kerestetik óta már dolgozott Kínában, Hongkongba. Az elmúlt egy évben inkább főiskolai tanulmányaival foglalkozott. Az, hogy a legutóbbi félévben három hónapot dolgozott külföldön és nem tudott bejárni az óráira, nem okozott túl nagy gondot neki. A vizsgaidőszakra hazajött és minden vizsgáját sikeresen befejezte.

Most első éves a Budapesti Kommunikációs Főiskolán és élvezi, amit tanul. Nem ez az első év, hogy a felsőoktatásban részt vesz, hiszen már tavaly is járt főiskolára de idő közben rá kellett jöjjön, hogy a szociális munkás szak, amit a Kodolányi János Főiskolán tanult, nem neki való.

Ha befejezi felsőoktatási tanulmányait, az elektronikus média világában szeretne elhelyezkedni, de megfordult már a fejében az operatőri és a szerkesztői munka is.

Érdekesség, míg Iszak Eszter 168 cm magas, Talmácsi Gábor csak 164 cm. Ha az egykori Topmodell-jelölt magára kap egy magas sarkú cipőt - ami modelleknél nem ritka - valószínűleg nem csak 4 centivel lesz alacsonyabb a motorversenyző. A korkülönbség nem annyira jelentős köztük, Talmácsi Gábor 27, Iszak Eszter pedig 20 éves.

A Topmodell Kerestetik című sorozat 2006 októberében indult a Viasat3-on és 2006 modelljét kereste Vámosi Viktóriával, a világszerte híres magyar modellel az élén. A műsor 12 topmodell jelölttel indult, de csak egyikőjük győzhetett.

Iszak Eszter a műsorból a negyedik kiszavazó-show alkalmával távozott, de ez nem szegte a kedvét, hogy továbbra is a kifutókkal és fotózással foglalkozzon.