Csodás sajtóanyag érkezett postaládánkba, amiben arról tájékoztattak bennünket, hogy Medveczky Ilona új kertészt fogadott magának, méghozzá nem mást, mint Ivant. Persze nem dőlünk be ilyen badarságoknak, de az anyaghoz csatolt képek fenomenálisak.

„Medveczky Ilonáról köztudott, hogy él - hal kertjéért, és nagyon is büszke rá. A feladatokat zömmel egyedül végzi: képes reggeltől estig a kertben dolgozni, hogy növényei úgy pompázzanak, ahogy az, az ő szívének kedves. Olykor azonban elkél a segítség a ház körül még neki is. Ilonának a minap az elsőlemezes zenész Ivan segített a kertrendezésben” – írták a legutóbbi medveczkys sajtóanyagban, és már töröltük is volna az egészet, de megláttuk a csatolt képeket.

Merüljön el a kertészkedő hírességekben! Klikk!

Legszívesebben jelen lettünk volna az eseményen, még azt is vállalva, hogy elpörkölődnek a szinapszisaink, miközben megpróbálunk felelni, a miért történik mindez kérdésre. Miért van Ivan vöröses terepszínű pólóban? Miért van feltűrt kantáros nadrágban? Miért van Medveczky Ilona fehér miniben? Miért tésztaszűrővel tisztítja a medencét? Miért a sárga locsoló? Miért? Miért? Miért?