horoszkóp

Kelemen Anna elérhetetlen Jáksó számára

2006.08.05. 08:14
Jáksó László és Kelemen Anna kapcsolata, kapcsolatkezdeménye vagy frász tudja mije gyakorlatilag letarolta a magyar bulvársajtót. Ha igaz, milyen érdekes, ha nem, akkor meg kell hagyni, nagyot szól Magyarországon, ha Laci unatkozik. De hol tart az álompár?

Lassan egy hónapja már, hogy felröppent a hír Kelemen Anna és Jáksó László egy pár. Azóta mennek a találgatások, hogy vajon mennyire vehető komolyan a kapcsolat. Jáksó a Velvetnek elárulta egy hete nem tudja elérni jelenlegi választottját. "Nem egyszerű két olyan embernek egyeztetnie, akiknek kedvenc időtöltése az egyedüllét. Már egy hete nem beszéltünk."

Akkor ez micsoda?

???

A kapcsolatukat csak "valamiként" emlegető híresség nem szereti, hogy mindig el akarják nevezni az érzelmeit. "Egy cikkhez mindig kell valami jó cím. Szalagcímekben és képaláírásokban 'járunk', aszerint, hogy mi történik közöttünk, ismerkedünk, közeledünk, vagy egyéb rokonértelmű ige" - nyelvészkedik lapunknak. A Heti Hetes sztárja szerint egyiküknek sincsen szükségük a hírverésre, de ez azért még nem jelenti azt, hogy örökre együtt maradnak.

Elmondja továbbá, hogy "valami hülye felmérés" alapján ő momentán az ország harmadik legismertebb embere, és egyelőre nem gyúr a dobogó második fokára. Annácska pedig állítólag szabályosan kiborult, amikor egész nap az ő légyottukat fotózták. "Úgy vezényeltek nekünk, mint a kutyáknak: 'ül!', 'megcsókolja!' A végén már csak a nyelvét nyújtogatta."

Fárasztó álcsókok

Ez persze még nem jelenti azt, hogy sajnálni kéne őket, de Jáksó kifejti, hogy annyira azért nekik sem fenékig tejfel az élet. "Ez minden, csak nem lubickolás a részünkről. Egyszerűen kiadtuk, hogy az legyen megírva, amit mi mondunk, vagy az is, ne csak mások találgatásai." Így eshetett meg, hogy a furcsa pár inkább bejelentette, hogy járnak, bár ez Jáksó esetében mindig így történik.

Arra amúgy, hogy ők ketten azért elég érdekes jelenség Budapest utcáin Jáksó rezignáltan reagál. "Mindenkivel furcsán mutatok és Anna is mindenkivel furcsán mutat. Nekem meg az a különös, hogy az emberek azt hiszik, pontosan az vagyok, akit a képernyőn látnak és a lány is az, akinek látszik."

Más, mint aminek látszik

Jáksó szerint ugyanis az ember még sok minden másból is áll és azokat a dolgokat nem mutatja meg a tévében. Végül is hogy befellegzett-e a "kapcsolatnak", nem derül ki a beszélgetésből. "Anna nevében nem beszélhetek. Az én életemben már volt olyan, hogy leléptem és az azért volt, mert nem akartam többet, de gyáva voltam megmondani. Ettől még bármi történhetett. Lehet hogy csak egyedül akar lenni, de az is elképzelhető, hogy szakított. Én meg nem tudom. Jól érzem magam, legalábbis amikor nem kell parancsra csókolózni." Kelemen Annát lapzártánkig nem sikerült elérnünk.