horoszkóp

Jáksó stílusparodizált születésnapján

2006.09.12. 08:14
"Van aki snowboardozik, nekem a Velvet az extrém sport" - jegyezte meg Jáksó László utalva egy általa nem annyira kedvelt cikkünkre. Később stílusunkat parodizálva folytatott velünk kedves telefonbeszélgetést, amit szinte lehetetlen hitelesen visszaadni

Jáksó hétfőn töltötte be 38-ik születésnapját, melynek kapcsán ünneplési rituáléira voltunk kíváncsiak. 

Magának való gyerek volt

"Semmit sem csinálok a születésnapomon, nyugton vagyok, nekem az a szakmám, hogy jövök-megyek. Annyit nem járok partira, mint ti, de az extrovertált pillanatok részei a munkámnak, így felmerült bennem, hogy mért ne ez legyen a születésnap megünneplési módja" - avatott be minket az ünneplés intim pillanataiba a műsorvezető. 

Nézze meg archív képeinket!

Úgy tűnik tehát, hogy Jáksó visszatért gyökereihez, hiszen mint mondta, "harmincéves koráig magának való gyerek volt." Életkora miatt még arra voltunk kíváncsiak, nem fontolgatja-e a házasság lehetőségét, mint a negyvenéves Ganxsta Zolee.

Nincs rástresszelve

"Nem érzem magam rástresszelve a házasságtémára. Nekem már van egy tizenkét éves fiam, így a magyarság fogyásáért sem érzek felelősséget. Lassan eljutunk odáig, hogy együtt rúgunk be vele" - mondta Jáksó László, bár a mondatot a következetesen végigvitt stílusparódia jegyében tulajdonképpen így fejezte be: "védekezett szánalmasan, átlátszó érveket felhozva Jáksó László".

 "Napokon belül azért lesz egy buli, egy jó barátom most került elő Amerikából, már csak az ő tiszteletére is. Egyébként pedig különösen arra kértem mindenkit, hogy ne adjon nekem ajándékot. Mert én is el szoktam felejteni, és így legalább azonosak a feltételek."

A műsorok maradnak a régiben

"Az elkövetkező hónapokban ki lesz az új csajod?" - kérdeztük érdeklődve, és egyúttal utalva arra a jelenségre, hogy viszonylagos rendszerességgel újabb és újabb hölgyek tűnnek fel az oldalán.

Klikk Jáksó fiatalkori képeire!

Erre Jáksó nem adott egyértelmű választ, ám bedobott még egy stílusparódiát: "titokzatoskodott a kívülről nézve jópofa, tulajdonképpen szánalmas Jáksó".  

Miután elhatárolódtunk a szánalmas szó használatától, műsorairól faggattuk, melyek ősszel is ugyanazok maradnak, vagyis megy tovább a Heti Hetes, a Danubius rádiós Jákshow című adása, a különbség mindössze annyi lesz, hogy a Kész átverés shownak ettől az évadtól más lesz a szerkesztője, de a műsorvezető marad László.