horoszkóp

Forma–1-es pilótákkal bulizott a szépségversenyző

dns
2007.08.13. 09:24
Kimi Raikönnen tényleg sokat iszik, David Coulthard pedig szeret együtt pózolni a hoszteszekkel. A Miss Blikkini szépségverseny egyik döntős nevezője, Jordán Anna a Magyar Nagydíjon töltötte a hétvégéjét. Ha pedig otthon van, akkor női arcokat fest.

Jordán Anna második alkalommal indul szépségversenyen, akit találomra azért választottunk ki a Miss Blikkini mezőnyéből egy rövid interjúra, mert eddig még nem láttuk a havi rendszerességgel tartott szépségverseny-széria törzsnevezői között. A Blikk versenyének döntőjét augusztus 18-án tartják majd Balatonfüreden, a Földön Vízen Levegőben nevű szabadtéri rendezvénysorozat bicikli, vitorlás és légballonverseny programjai között, a legjobb tizenkét versenyzőt azonban hetekkel a döntő előtt bemutatták az esemény sajtótájékoztatóján.

Négy nap, négy éjjel

Klikk!

„Nem vagyok most igazán friss, mert a hétvégén a Magyar Nagydíjon a Red Bullnál voltam a Formula Una csapatában, úgyhogy csütörtöktől vasárnapig néhány percet aludtam, és még van mit pótolnom”- sóhajtott a huszonegy éves kezdő szépségversenyző.

„Ez elsősorban nem szépségverseny, nem lehet veszíteni, csakis nyerni. Rengeteg ajándékot kaptunk: nyakláncot, Givenchy napszemüveget, Puma táskát, sapkát, VIP Forma-1 jegyet, boxutcai belépőt, mind a tízen egyenlően." Ekkor - az érdeklődésünkben egy közös pontot találva - a Jordán Annával folytatott beszélgetést a Magyar Nagydíj felé tereltük.

Raikönnennel bulizni

„Az volt a legjobb, hogy találkozhattam a világsztárokkal. Kimi Raikkönennel és Vitantonio Liuzzival együtt buliztuk az afterpartin, napközben pedig siklóernyőztünk, étteremben jártunk, napi kétszeri smink és ruhapróba várt ránk. Rendőri felvezetéssel mentünk ki, VIP-ként kezeltek minket, viszont minden nap reggel hattól éjjel háromig ott voltunk. Nagyon fárasztó volt, de összességében gyönyörű.”

Az egyetemistát Kimi Raikkönnen legendás italozási szokásairól is kérdeztük, illetve arról, milyen volt a hangulata az afterpartin a McLaren-Mercedes két pilótájának, Alonsónak és Hamiltonnak a balhé után.

A pilóták nem próbálkoztak be

„Igen, Kimi rengeteget iszik. Azt nem láttam, mit, nehezen lehetett hozzáférkőzni, de jókedve volt nagyon. A másik ügyről sem tudok sokat, a partin nem mutatkozott együtt a két pilóta, de lehet, hogy még haragszanak egymásra. Én egyébként Alonsónak drukkolok.”

Jordán Anna szerint a csapatok személyzetén kívül rengeteg hosztesz volt jelen a futamon, a pilótákkal leginkább akkor lehetett összefutni, amikor a boxutca környékén sétáltak, és azt is elmondta, a versenyzőknek nem volt módjuk, hogy a lányoknál bepróbálkozzanak. „Óriási volt a fegyelem, mindenkinek minden perce be volt osztva, az egész nagyon meg volt rendezve. Szerintem ez így van rendben, abszolút amellett vagyok, hogy a pilótákkal olyan szituációkban találkozzunk, mint a rendes emberek.”

Hanem mint magánemberek

A szépségversenyző hozzátette, David Coulthardról is jó benyomásai voltak, mint elmondta, a Red Bull-Renault versenyzője nagyon kedves a lányokkal, és szívesen fotózkodik velük. „Csomószor nem is azt nézem, hogy autóversenyzőként milyen sikereket érnek el a pilóták, hanem azt, hogy mint magánemberek milyenek. És itt abszolút jó élményeim voltak”- áradozott tovább Jordán Anna.

A harmadéves pécsi közgazdaságtan-hallgató egy versennyel a háta mögött úgy gondolja, korábban is kezdhette volna a szépségverseny-szériát, de még nem késett el. „Még van esélyem, úgy gondolom. Amíg fiatal vagyok, a modellkedést próbálom csinálni, mert ezt elég korlátozott ideig lehet, csak öt-hat éve van rá a húszéves lányoknak. Aztán a festészetet akár életem végéig is csinálhatom, mert az érdekel a legjobban emellett.”

Valóság a mesevilágban

Jordán Anna összes családtagja képzőművész, a nagyapja és az édesapja festők, az édesanyja grafikus, és a húga is ezen a területen indult el. „Furcsa lett volna, ha pont én kimaradok. Tehetségesnek tehetséges vagyok, azt mondják, szeretem is csinálni. Női arcokat festek, és általában a művészi oldalát próbálom megfogni egy képnek. Szeretem a fekete-fehér, fénnyel és árnyékkal játszó kompozíciókat. Nem az a célom, hogy fényképstílusban lerajzoljam valakinek az arcát elölről vagy oldalról. A festészet szerintem arról szól, hogy a valóságot egy mesevilágba helyezzük.”