A Groovehouse duóból Judyként ismert énekesnő elhatározta, mielőbb gyereket szeretne. Úgy érzi, érett az anyaságra, és az együttese életében sem jelentene különösebb változást a családalapítás, de a terhesség fájdalmasnak ígérkezik.

Kiss Judit, a Groovehouse duóból Judyként ismert énekesnő legnagyobb aktualitása, hogy okvetlenül gyereket szeretne. Az énekesnő nem olyan régen még az Epizód magazinban említette, 32 éves, és úgy érzi, minden feltétel adott ahhoz, hogy gyereket vállaljon. Érettnek érzi magát az anyaságra, a párja is lelkesedik az ötlet hallatán, és az együttese életében sem jelentene különösebb változást a családalapítás. Kis szünet után ugyanis minden bizonnyal folytatná a zenei pályáját.

Nem álmodozó

Kiss Judit elmondta, alapvetően nem tartja magát álmodozó típusnak, de hosszú távra tervez, és mindig csak kisebb célokat tűz maga elé. Az énekesnő barátját csak Roland néven ismerhetjük, és annyit tudhatunk róla, hogy néhány évvel fiatalabb Judynál, és jó ideje boldog kapcsolatban élnek egymással.

Mint arról Judy a Hot magazinnak beszámolt, a terhesség minden bizonnyal nehézséget okoz majd számára, legalábbis az orvosok fájdalmakra készítették fel. Az énekesnő orvosa elmondta, biológiai akadálya nincs annak, hogy közös gyerekük legyen, Judy teherbe eshet, azonban arra fel kell készülnie, hogy korábbi balesetéből adódó törései miatt nehéz és fájdalmas terhesség vár rá.

Ágyhoz láncolhatja

Az sem kizárt, hogy több hónapra ágyhoz láncolja majd a terhesség, mert nem látni előre, hogy az egykor törött medence és szeméremcsontja miképp fog reagálni egy növekvő magzatra. Judy nyolc évvel ezelőtt szenvedett komoly autóbalesetet. Minden arccsontja megrepedt, eltört a bal csuklója, mindkét lapockája, és a válla, a bordái, amelyből a kiálló csontok a tüdejét átszúrták. Az elmúlt években az énekesnő arcán 28 műtétet hajtottak végre, több szilikon – és fémimplantátum található az arcában azóta is.

Klikk a képre!

A balesetet követően Judy azóta is fontosnak érzi, hogy az eseményekről beszéljen, mint a Velvetnek korábban beszámolt, sok embernek tudott már segíteni azzal, hogy mindezeket vállalja, és személyes élményeivel mások is fordulhatnak hozzá. Úgy tartja, azzal, hogy nem adta fel a küzdelmet az életéért és az egészségéért, sokaknak tud erőt adni a kritikus pillanataikban.

Bármennyit megér

Judy a lapnak elmondta, természetesen jó adag félelem van benne a családalapítást illetően mert évek tudja, a fiziaki értelemben egy terhesség nem ugyanaz az élmény lesz számára, mint más nők számára. Ennek ellenére úgy tartja, bármennyit megér neki egy kisbaba.

Kiss Judit 15 éves kora óta készült az énekesi pályára. Eleinte fesztiválokon és tehetségkutatókon mutatkozott be, majd kisebb, azóta eltűnt zenekarok énekesnője volt a diszkókorszak kilencvenes évekbeli konjuktúrája idején. Több mint nyolc éve lett azonban országos szinten is ismert, amikor megalakult a Groovehouse zenekarban. Éppen induló karrierjét kis híján kettétörhette a rongyossá emlegetett autóbaleset, de Judy eldöntötte, hogy felépül.