horoszkóp

Judy Nero nem tudott dugni

2007.11.16. 10:03
A pornós szerelmeskedni szeretett volna a férjével, de megjárta. Apu nem jól szerelte össze az ágyat, ezért ő a földre, míg asszonya az ágyneműtartóba került.

A pornós új lakásba költözött urával, aki vállalta, hogy mindent rendbe tesz, hogy ezzel is könnyítsen asszonya mindennapjain. A feladat egyszerűnek tűnt: lapra szerelt bútorokkal kellett volna felnőtt módon összerakni, de sajnos ezt csak félig sikerült megoldani az újdonsült férjnek.   

„Egyik délután arra gondoltunk, hogy felavatjuk végre a lakást. Pezsgőt vettünk, meg is ittuk és aztán elkezdtünk szerelmeskedni a férjemmel. Egyszer csak reccsent az ágy és én az ágyneműtartóban, ő pedig a földön landolt. Elkezdtem szitkozódni miközben kászálódtunk kifelé, mert nem tudtam semmibe se kapaszkodni. A romantikus pillanat azonnal elillant." Judy Nero férje volt a felelős a franciaágyért is, ami a helytelen összeszerelés miatt nem állta ki a testi szerelem próbáját. Szerencsére senki nem sérült meg, de a pornószínésznő hozzátette, hogy hetek óta készült arra a bizonyos délutánra, ami emiatt nem teljesedhetett be.    

Klikk!

„Vettünk egy lakást, most kezdtük felújítani, de nem kellett rajta sokat dolgozni, magyarán csak be kellett költöztünk. Szép volt a fürdőszoba is, ezért csak bútorokat kellett vásárolnunk. Ezeket egy profi szakember négy-hat óra összerakta volna, de a férjem ragaszkodott hozzá, hogy ő csinálja, ezért két hete felfordulás van nálunk." Míg a színésznő televíziózik, rádiózik, délutánjait pedig takarítással tölti vagy éppen haknizik, férjére alig marad ideje. Az utóbbi két hétben szinte nem is látta egymást az ifjú pár, nemhogy házaséletet éltek volna. Judy Nerot ez viselte meg a legjobban.

„Nehezen alszom el, ezért is szeretek minden nap szerelmeskedni a férjemmel. Mindenki tudja, hogy egy lakásfelújítás feszített tempóban zajlik, de én azt képzeltem, hogy egyik pillanatról a másikra megy. Tévedtem. És emellett még időnk sem marad és mindig hulla fáradtan kerülünk egymás mellé." Az új lakáshoz új szomszédok is járnak, de Neroék esetében nem ez a legkiemelkedőbb. Egyszer becsöngetett hozzájuk a házmester néni, mert azt hitte, ők fúrnak-faragnak, de hamar kiderült, hogy tévedett. Ezért a biztonság kedvéért odaszólt a fiataloknak, hogy ne feleslegesen álljon az ajtóba. „Aki neki nem fogad szót a házban, az meghal" - mesélte nevetve a sztriptíztáncosnő, de hozzátette, hogy ezt leszámítva nagyon barátságos asszony a házmester néni.