horoszkóp

Kamarás aláveti magát az apasági vizsgálatnak

2007.11.28. 10:57
A színész, aki továbbra is tagadja, hogy van egy házasságon kívül született gyermeke, a keddi bírósági tárgyaláson egy befizetett csekkel bizonyította, hogy hajlandó részt venni egy DNS-vizsgálaton.

Kamarás Iván még mindig nem hajlandó elismerni, hogy ő az édesapja korábbi szeretője, Lendvai Katalin gyermekének, aki nagyjából akkor fogant meg, amikor feleségétől született kisfia, Igor nyolc hónapos volt. Mivel a kisfiú családjogi helyzetét három éves koráig rendezni kellett volna, ám Kamarás Iván erre önszántából nem volt hajlandó, az ügyet perre vitte az édesanya. A szeptemberi tárgyaláson a színész továbbra sem volt hajlandó elismerni, hogy ő a nevét viselő kisfiú apja, ezért a bíróság úgy döntött, hogy Zalán, becenevén Tormás ügyében DNS-vizsgálat eredménye alapján hoz ítéletet. A Blikk információi szerint Kamarás Iván két értesítést is kapott arról, hogy be kell fizetnie a teszt árát, ám ennek sokáig nem tett eleget. Ha a keddi tárgyalásra sem vitte volna el a megfelelő papírokat, melyek igazolják, hogy kifizette az apasági tesztet, akkor automatikusan őt nyilvánítják Zalán apjává.

Klikk!

A Blikk információi szerint a színész annak ellenére, hogy nem ismerte el Zalánt, néha meglátogatta, és egészen ez év májusáig havonta tízezer, majd harmincezer forint gyerektartást fizetett, azóta Lendvai Katalin azonban egy fillért sem kapott. „Egyelőre még kicsi ahhoz, hogy megértse a helyzetet, a későbbiekben majd remélhetőleg az édesapja mindent tisztázni fog vele. Nem rajtam áll bosszút az Iván, ha nem látogatja Tormást, hanem a fián” – nyilatkozta korábban a lapnak a kisfiú édesanyja. Lendvai szerint a színész azért tagadja, hogy ő az apa, mert szerelme, Kapócs Zsóka csak házasságából született gyermekéről, Igorról tudott.

A Blikk október végén erről a kapcsolatról is érdekes információkkal szolgált. Az újság szerint ugyanis a színész a legnagyobb titokban eljegyezte párját. Ezt részben feljelentőink is megerősítették. Egyik olvasónk szerint Kapócs Zsóka egy ékszerüzletben kinézett magának valamit, amit pasija pár órával később meg is vásárolt. Egy másik feljelentő szerint színésznő később dühösen visszavitte az ékszert. A celeb nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben.