horoszkóp

DNS-teszt dönt Kamarás Iván apaságáról

2007.09.12. 07:30
Kamarás Iván nyakig ül egy apasági perben. Az események odáig gyűrűztek, hogy a bíróság DNS-vizsgálat alapján fogja eldönteni, valóban a színész-e a Zalán - becenevén Tormás - nevű kisfiú édesapja. Kamarás korábbi szívszerelme, Lendvai Katalin ragaszkodik ehhez az állásponthoz, az állítólagos apuka pedig sorra megtagadja a nyilatkozatokat. Nemsokára viszont fény derül a réges-régi titokra.

A színésznek 11 hónapig tartott a kapcsolata a kisfiú anyjával, Lendvai Katalinnal: házasságából származó gyereke, Igor 8 hónapos volt, amikor Lendvai is teherbe esett. Zalánnak így már születése előtt is zűrös volt a helyzete, hát még utána. Koraszülöttként jött a világra, édesanyja épp az autójában ült amikor megkezdődtek a szülési fájdalmai. Egy szirénázó tűzoltóautó segítségével jutottak el a kórházba, ahol az orvosok megküzdöttek az életéért, ugyanis születéskor leállt a légzése. Zalán élete a továbbiakban sem volt mentes az izgalmaktól, mivel nem volt elég, hogy apa nélkül kell felnőnie, azzal még jobban verte a sors, hogy ez az apa még híres is. Ha valakinek ugyanis Magyarország első számú tinibálványa és ügyeletes macsó színésze az állítólagos apja , ott az érdeklődés sem maradhat el.

Klikk!

Kamarásnál aztán beköszöntött az új szerelem Kapócs Zsóka személyében, és ekkor Zalán léte kényelmetlenné vált. A Blikk értesülései szerint a színész egy ideig támogatta a Tormásnak becézett kisfiút, de újabban egy fillért sem fizetett. Lendvai szerint a gyerek egyéves koráig Kamarás eleinte tízezer, később harmincezer forintot adott havonta, és a nyaralások költségeibe is beszállt. Szerinte Kamarás azért tagadta meg a kisfiát, mert Kapócs Zsóka csak a házasságából született gyermekéről tudott.

A Stop.hu-nak a kétségbeesett anyuka korábban elmondta: "Kamarás Iván eleinte látogatta a fiát, az utóbbi időben azonban egyáltalán nem törődik vele. Tormás gyakran emlegeti az édesapját, és mindent szeretne tudni róla. Egyelőre még kicsi ahhoz, hogy megértse ezt a helyzetet, a későbbiekben majd remélhetőleg az édesapja mindent tisztázni fog vele. Nem rajtam áll bosszút Iván, ha nem látogatja Tormást, hanem a fián".

Míg Lendvai Katalin minden fórumot megragad a nyilatkozattételre, Kamarás kizárólag a bíróságra hagyja az ügyet, és senkinek nem beszél az álláspontjáról. Annyit azért lehet tudni, hogy már ő is peren gondolkodott, amikor megtudta, hogy Zalán 2007 áprilisától a "Kamarás" vezetéknevet viseli. A mizériának a DNS-teszt fog véget vetni, aminél tisztább bizonyítékot szerezni aligha lehetséges.

Sokakban felmerült a kétely: miért ér meg ennyi hercehurcát az, hogy kiderüljön ki az apa? Lendvai szerint nem kizárólag anyagi okai vannak: az ő célja az, hogy Kamarás erkölcsileg felvállalja őket - és persze ezzel együtt méltányos tartásdíjat is fizessen.

.