Szomszédjára uszította kutyáját Kelemen Anna

2008.06.03. 13:55
A playmate ezúttal állítólag szándékosan uszította egyik szomszédjára Zeuszt, aki ezúttal szerencsére nem okozott súlyos sérüléseket. Az ügyben feljelentést is tett az áldozat, aki mostmár csakis porszívócsővel a kezében mer kilépni lakásából.

Kelemen Anna ellen újabb feljelentés érkezett: ezúttal azzal vádolja szomszédja, hogy szándékosan uszította rá Zeusz nevű kutyáját. "Amikor Anna hallotta, hogy a lépcsőházban vagyok, szándékosan engedte ki utánam szájkosár és póráz nélkül a kutyáját" - mesélte az áldozat, aki már magán viseli egy négy évvel ezelőtti támadás nyomait, melyeket szintén Kelemen kutyája okozott, írja a Bors. "Zeusz nekem rontott, én pedig a táskámmal és a dzsekimmel védekeztem. Menekülés közben hiába kiabáltam Annának, hogy fogja meg kutyáját, nem tett semmit. Ráadásul kárörvendően még rám is kiabált az utcán: Ugye jól megijedtél?!" - mondta K. E.-né.

Porszívócsővel védekezik az asszony

Az eset óta az asszony csakis egy porszívócsővel a kezében mer elmenni Kelemen lakása előtt. Zeusz szerinte ellehetetleníti a lakók életét, és rettegésben tartja a környékbelieket. Az asszony nagyon bízik abban, hogy Kelemen Annának előbb-utóbb felelnie kell a kutyatámadások miatt, ugyanakkor ebben az ügyben csak szabálysértési eljárás indulhat ellene. A II. kerületi önkormányzatnál semmilyen további információt nem árultak el az esettel kapcsolatban, mivel még jelenleg is folyik az eljárás az ügyben.

Nem ez volt az első támadás

Kelemen Anna kutyájának, Zeusznak nem ez az első támadása, több feljelentés is érkezett, azonban a legsúlyosabb sérülést tavaly szenvedte el Zsuzsa néni. A 77 éves asszony karjából több darabot is kitépett az állat, az idős nő négy műtéten esett át, azóta nem tudja használni sérült karját, nem képes ellátni magát. Áprilisban pedig szociális otthonba kellett költöznie, mivel már a pénze is elfogyott és a családja sem tudta tovább gondozni.