Kelemen "G-pont" Anna úgy gondolja, ha már Playmate-ként bekerült a médiába, szeretne ott is maradni. Ezt azért is véli lehetségesnek, mert szerinte őt szereti a kamera és tud összefüggően beszélni. Az meg úgyis mindegy, hogy mit.

Kelemen Annát, az idei Playmate-választás második helyezettjét két napig üldöztem telefonon, mert akkor még annyira szerettem volna beszélni vele. Miután a beszélgetés megtörtént, két napig kellett regenerálódnom, mert annyira leszívta az agyam. Pedig nem is olyan buta, mint amilyennek látszik. Egy kis érdekes adalék, hogy az interjú a Pusztaszeri út 57-ben lévő Café 57-ben készült, ami azóta leégett.

Mi az eredeti hajszíned?

Szőkésbarna.

Találtunk rólad egy fotót az egyik fórumon, amiről a küldői azt állítják, te vagy rajta a plasztikai műtéteid előtt, sötét hajszínnel, még a pornós korszakodból. Tényleg te vagy?

Miért, szerinted hasonLít rám?

Anna állítólagos régi képe

Én el tudnám képzelni, hogy te vagy, csak a műtétek előtt. Meg a tetoválása a mellén is olyan, mint a tiéd, és a mellbimbója is hasonlít. Igaz az orra nem egészen olyan.

Szerintem egyáltalán nem hasonlít rám. Azt a tetoválást meg ráfotosoppolták. De nem is izgat, hogy ilyeneket terjesztenek, mert minél többet beszélnek rólam, annál jobb. Örülök, ha ettől valaki jobban érzi magát, és nekem csak azt jelenti, hogy számára érdekes vagyok. Nem érdekel, ha csak azért, mert utál vagy irigykedik vagy önbizalomhiányban szenved.

És tényleg pornóztál?

Nem tudok róla.

Értem. Iskolába jártál?

Van érettségim, de nem szeretem az iskolát. Inkább tapasztalati úton szeretek tanulni. Nem szeretem, ha határok közé vagyok zárva. Képzőművészetire akartam menni, és jártam rajzszakkörre is. De nem szerettem, mert az kötelező volt. Nem szeretek kényszer hatására cselekedni. Meg lusta is voltam tanulni.

Miből akartad fenntartani magad?

Mindig is teátrális típus voltam, sokáig színésznő akartam lenni, de azt gondoltam, Magyarországon minek legyek színésznő, ha egyszer nem sok filmet csinálnak. Apukámnak műszaki és ingatlanforgalmazó kft-je van, megpróbáltam iskola után ott dolgozni, de nem ment. Akkor elköltöztem otthonról, és utána a tehetősebb barátaim tartottak el.

Szerinted miért hívtak téged szerepelni a Buzerába? És miért van az, hogy te második lettél a Playmate-választáson, mégis többet szerepelsz, mint az első helyezett, Dundika?

Amikor a Playmate-választásra jelentkeztem, tudtam, hogy történni fog velem valami. Már a verseny közben kiszúrták, hogy érdekesebb vagyok, mint a többiek, így sikerült is bekerülnöm a médiába. Én ilyen típus vagyok. Meg is lehet állni, mint például a Dundika, de el is lehet indulni ezen a pályán. Amúgy szeretem a Dundikát: nem egy okos lány, de nagyon aranyos. Minden hónapban meg nem lehet Dundika a címlapon, körülöttem meg úgy történnek a dolgok. Dundika nyereménye nagyobb volt, de ennyi. Én szeretnék elhelyezkedni a médiában, ha már egyszer így bekerültem. Nekem több kell, és hosszú távon gondolkozom.

Én ambiciózus vagyok, és szeret a kamera. Persze az sem hátrány, hogy tudok összefüggően beszélni, és némi humorérzék is szorult belém. Hiszek abban, hogy sorsszerűen történnek velem a dolgok. De emellett tenni is kell ezért.

Biztos te is tapasztaltad azt a mélységes gyűlöletet, amit médiaszerepléseiddel ki tudsz váltani a nézőközönségből. Az általános reakció rád, az hogy hülye vagy, egy buta liba, és hogy egy csepp agyad sincsen. Hogy érint ez téged?

Ez csak jó. Örülök, hogy megosztom az embereket: vannak, akik utálnak vannak, akiknek bejövök. Nem szeretek szürkének lenni, soha nem is voltam szürke egyéniség. Sokkal karakteresebb vagyok annál. Szidjanak csak, rakjanak fel a netre, hogy ronda voltam vagy kurva voltam, csak foglalkozzanak velem, az a lényeg. Amúgy nem tartom magam butának, de ezt nem nekem kell megítélnem, hogy buta vagyok-e. Különben is, akármennyire buta is vagyok, azért megnézik azt a műsort, amiben benne vagyok.

Felismernek az utcán?

Te, ezt nem tudnám megmondani. Eddig is megnéztek az utcán, most is, de nem szoktak szólni. Pedig nem kell tőlem félni, én bátorítom az embereket, hogy ne hunyászkodjanak meg, mert azt nem szeretem.

Melyik a kedvenc autód?

A sportos vonalat kedvelem. A Lamborghini. De Budapesten nem érdemes azzal járni. Mindenki tudná, hogy én vagyok az. Nem vagyok az a feltűnősködő fajta. Itt inkább Smart Roadsterrel járnék.

Múltkor olvastam a Playmate.hu-n, amíg még létezett, hogy összevesztél a Playboyjal. Ez igaz?

Nem. Mindenkivel nagyon jó a kapcsolatom. Párhuzamosan a Tv2-vel és a Playboyjal is. A Radnaival igen jóban vagyunk, persze csak üzleti szempontból, bármilyen problémámmal fordulhatok hozzá.

Milyen zenét szeretsz?

A Green Dayt. Én eddig azt hittem, hogy nem egy hiteles együttes, de a mostanában meggyőződtem az ellenkezőjéről. A mondanivalójukat is nagyon szeretem. De a jazz zene minden válfaját szeretem. Mindent, ami felöleli a jazz műfajt.

Olvasni mit szoktál?

Pszichoilógiai jellegű könyveket. Azt a vastag könyvet Atkinsontól, tudod (tudom, azon tartom otthon a laptopom). Ebben mindenre választ találok. A kriminológia is érdekel. Most nem jut eszembe a neve, hogy abból micsoda is. Van valami Roborzó vagy Vadorzó féle elmélet, tudod, amikor az arcvonásokból állapítják meg, hogy gyilkos vagy-e vagy bűnöző. (A megfejtést elrejtettük a cikkben, akinek nincs kedve nyomozni, annak meg itt.)

Komolyabban is érdekelt a pszichológia?

Igen, jártam egy évig előkészítőre, de ott rájöttem hogy engem csak felszínesen érdekel. Kiragadok belőle dolgokat, de lusta vagyok, hogy a biológiáját megtanuljam. A pszichológiai témájú filmeket is nagyom szeretem, a Hetedik és a Fight Club nagy kedvencem.

Te mindig nyíltan beszélsz a plasztikai műtéteidről. Szerinted a többi nő miért nem szereti nyíltan felvállalni, hogy kés alá feküdt?

Mert nem elég kulturáltak ahhoz, hogy bevallják. A legnagyobb butaság, ha nem vállalod fel a tetteidet. Három éve megcsináltattam a melleimet, meg feltöltettem a számat.

Az orrodat nem műttetted?

Nem, mást nem.

A szüleid mit szólnak ahhoz, amit csinálsz?

Klikk a képre!

A szüleim nagyon zárkózott emberek. Erkölcsös, erős polgári családban nőttem fel. Nem értették, hogy miért jelentkezem a Playmate-re, de azt már megszokhatták, hogy mindig hirtelen és gyors döntéseket hozok. A szüleim elváltak, és anyukám huszonegy évvel fiatalabb, mint apukám, telefonon szoktunk néha beszélni, de nem tárgyalunk meg mindent, ami történik velem. Biztos örülnek, hogy azt csinálok, amit akarok. Kritikát amúgy is csak szakmabeliektől fogadok el.

Igaz, hogy múltkor elloptál egy autót? Az hogy volt?

Ó, szoktam ilyeneket csinálni. Mármint ezt nem úgy értem, hogy autótolvaj vagyok. De az az ügy már le is zárult. Szombathelyen voltam Kiss Annamáriával, a Playmate harmadik helyezettjével egy rendezvényen. Autókiállítás volt, de annyira untuk, hogy női bájainkat bevetve kölcsönvettük az egyik fotós srác autóját, és hazajöttünk vele. Aztán lemosattuk, megtankoltuk, és megírtuk neki, hogy hol van. De közben feljelentett minket. Azóta voltunk lent ügyvéddel a szombathelyi rendőrségen, úgy néz ki vége.

Vallásos vagy?

Nem, vallásellenes. Tudod, sok mindent csináltak már a vallás nevében. De az is lehet, hogy egyszer megtérek, ha nem lesz mit csinálnom. Persze azért szeretek tájékozott lenni. Az egyetlen vallás, ami eddig szimpatikus volt, az a buddhizmus. Ők legalább nem csinálnak háborút. Tőlük tanultam azt az alapelvemet is, hogy mindenkit el kell engedni. Akit szeretsz, engedd el.

Budapesten nőttél fel? Hogy tetszik ez a város?

A II. kerületben éltem egész életemben. Gyönyörű ez a város, csak a belváros el van rontva, mert nem plázák kellenének bele, hanem gyönyörű kis boltok. Kár érte. Utálom a plázákat.

Gondolkoztál azon, hogy külföldre költözz?

Nem nagyon tudnék kint élni, mert honvágyas vagyok. Itthon azért jól lehet élni, csak attól függ, hogy kik a barátaid.

Van barátod?

Most éppen nincs, de eddig mindig volt. Eddig sosem dolgoztam, a barátaimból volt pénzem. Most már azért dolgozom.

Fontos szempont nálad a párválasztásnál a pénz?

Igen. Anyagias lány vagyok, az anyagiakat pedig sikerben mérem. Ha egy férfi sikeres, akkor pénze is van, és ügyes is. Az persze nem mindegy nekem, hogy hogyan szerzi meg a pénzt, szóval azért ne legyen gengszter. Eddig egy kapcsolatom volt, egy éve lett vége, és hat évig tartott. Azóta is volt már két fiúm, de azok valahogy nem voltak az igaziak.

Igaz az, hogy havonta egymillió forintot költesz magadra?

Jaj, hát ez azért túlzás, valamelyik bulvárlap egyszer kiszámolta (asszem a Napi Ász), de ennyit azért nem. Az igaz, hogy sokat költök magamra: krémek, haj, sminkek, ruhák, amik látszanak. Ez csak azért van, mert nagyon nőnek érzem magam. Ezek hozzám tartoznak.

Múltkor mondtad, hogy igazi antifeminista vagy, hogy szerinted a nőnek a férfi mögött a helye. Most is így gondolod, hogy egyedül tartod el magad?

Igaz, hogy antifeministának tartottam magam, olyannyira, hogy nem is csináltam semmit. Azt vallottam, hogy egy nő legyen nő, és nézhessen fel a férfira. Most viszont már látom, hogy jobb, ha az embernek saját sikerélményei is vannak.

Az elhíresült G-pontodról inkább nem faggatlak. Boldog vagy?

Én úgy élem az életemet, mint egy hullámvölgy. Most viszonylag jó időszakomat élem. Kihívások, történések, sok új ember. Azt vallom, hogy hagyni kell a dolgokat maguktól megtörténni. Nem ragaszkodom foggal-körömmel dolgokhoz. Most tök jól megvagyok a kutyámmal, akit a Rex állatmenhelyben szereztem két éve.