horoszkóp

A tigris típusú Karda Beáta vegyes bulit rendez

dns
2006.08.30. 08:12
A szingliség egy újabb értelmezésre vállalkozott hosszan Karda Beáta, akit eredetileg azzal a kérdéssel kerestük meg, miért csak egyedülálló nők számára szervez bulit a születésnapja alkalmából. Mint kiderült, az énekesnő azóta meggondolta magát, és erről a szabad asszociációs technikát magas szinten művelve tájékoztatott.

„Megfordult a fejemben, hogy szinglibulit rendezek az 56. születésnapomra szeptemben 4-én csak a barátnőim számára, és már szervezni is kezdtem, amikor egyik reggel úgy éreztem, juszt se fogok ilyen megadást tanúsítani” – kezdte Karda Beáta.

Ne mondja senki, hogy jó

Az énekesnőt csupán egy kérdéssel kerestük meg, miért épp egyedülálló nők számára szervez összejövetelt a közelgő születésnapja alkalmából? Karda Beáta azonban nagy meglepetésünkre jól felépített, bő 22 perces monológgal válaszolt a kérdésre, amelyben lényegében a szingli léttel kapcsolatos összes gondolatát érdemesnek találta velünk megosztani.

„Először is ne mondja senki, hogy jó szinglinek lenni” – vágott bele az énekesnő szokatlan temperamentummal a már nem sok újdonságot ígérő témába. „A világ rendje, hogy a férfi egy nő mellett érzi teljesnek az életét, és fordítva. Hiába hangoztatják a nők, hogy egyenjogúak vagyunk, önállóak, meg nekünk jó egyedül is, egy nőnek szenvedés a szingliség. Nemrég Mary Zsuzsi tett egy megható kijelentést, hogy bármikor visszafogadná a harmincéves exét, és el is hiszem, hogy így érzi. De nemcsak az idősebb nőkről beszélhetünk, a huszonhét éves barátnőm is kínlódik egyedül. Ez egy új társadalmi jelenség” – folytatta a gimnazista korában a Csuda jó fej című fesztiváldallal debütált énekesnő, és a beszélgetést ekkor a parti témája felé próbáltunk terelni, de ez egyelőre nem jutottunk közelebb.

Tigris típusú nő

Klikk a képre!

„Én tigris típusú nő vagyok. Az a jegyem a kínai asztrológia szerint, olyan fajta nő vagyok, aki elszánt, energikus. Olyan férfira vágyom, mint amilyen én vagyok, és ha nem találok ilyen típusú partnert, akkor egyedül élek tovább. Persze, be kell valljam, szükségem lenne egy férfira magam mellé”- folytatta a szabad asszociációs technikát magas szinten művelő Karda Beáta.

Az énekesnő legtöbbet emlegetett kapcsolata a Som Lajossal kötött házassága volt, mostanában azonban a legutóbbi szerelmét emlegetik többen, akivel már jó ideje szakított. „Vele azóta sikerült megvalósítanom a valódi barátságot férfi és nő között, de az maradjon az én titkom, ki az illető”- hárította az erre vonatkozó kérdést az énekesnő.

„Lássuk be, az egyedülálló ötvenes férfiak nem az ötvenes nőkre áhítoznak, nekünk így romlanak az esélyeink. Ha megfigyeljük, ők a huszas-harmincas korosztályban próbálnak barátnőt találni, mert ugye egy fiatal csaj mennyivel jobban mutat egy középkorú pali mellett – gondolják" – morfondírozott az énekesnő, majd végre a készülő partit is megemlítette, és közelebb kerültünk a megfejtéshez, a beszélgetés elején mit értett a megadást tanúsítani kifejezés alatt.

Hát nem!

„Miért tartsak én olyan bulit, ahova csak csajokat hívok? Ezzel azt akarnám mondani álszent módon, hogy a szingliség jelenségét jónak tartom, vagy pedig úgy hatna, mintha arról nyafognék, hogy nekem most nincsen pasim. Hát nem! Olyan bulit csapok inkább, ahol minden kedves barátom jelen lesz, férfiak, nők is vegyesen, és élvezzük majd egymás társaságát”- avatott be terveibe Karda Beáta.

„Én nem leszek kétségbeesett ötvenes nő, tele vagyok életkedvvel, és energiával, új tervekkel. Most is megyek fellépni, erre készülődöm, és imádom, hogy pörög az életem” – zárta monológját Karda Beáta.