horoszkóp

Kaszás Attila negyvenhat évesen megjavult

2006.03.28. 09:20
Kisfiának köszönhetően nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett a színész. Ő mindig is szeretett volna gyereket, csak épp rendszerint színésznőket választott, akiknek fontosabb volt az idő elleni harc és persze a karrier. Most egy néptáncossal végre összejött.

Férfiúi kötelességek

Kilenc hónapos kisfiának köszönhetően végre összes rossz tulajdonságát kinőtte: most már kevésbé türelmetlen és igazságtalan - állítja Kaszás Attila a Story Magazinnak adott interjújában, melyben hirtelen felfedezett férfiúi kötelességeiről beszél. Mióta ugyanis a 46 éves színész kisfia, Jancsika - aki nagyapjáról kapta a nevét - megszületett, Kaszás tudja, hogy van dolga az életben: legalább érettségiig szeretne gondoskodni kisfiáról. Az, hogy egy gyereknek örülni lehet, teljesen új érzés a Jászai Mari-díjas művész számára. Pedig arról, hogy ilyen későn lett apa, nem ő tehetett: saját bevallása szerint benne már harmincévesen körvonalazódott a vágy, csak épp azokkal a nőkkel, akikkel eddig összekötötte életét, nem jött össze.

Balázsovits tőle nem akart gyereket

Első feleségével, Eszenyi Enikővel még főiskolás korukban házasodtak össze, és bár házasságukból nem született gyerek, a színésznő elsőként gratulált, amikor a színész apa lett. Az öt évig Kaszással élő Balázsovits Edit viszont mintha csak a színésztől nem szeretett volna utódot: míg kapcsolatuk alatt túl korainak találta a gyermekvállalást, férjétől, aki miatt otthagyta a színészt, azonnal teherbe esett. Kaszás szerint az ilyesmi a színésznők életének velejárója, ugyanis állandóan harcolnak az idő ellen. Jelenlegi felesége néptáncos, az időfaktor ezek szerint a táncművészek életében mintha nem játszana akkora szerepet.

A gyerek nem pénz kérdése

A színész kisfia megszületése óta próbál minél több időt otthon tölteni. Ez többnyire azzal járt, hogy munkákat mondott vissza, amit ugyan anyagilag nehezen engedhet meg magának, de nem is akart gyerekéből pénzkérdést csinálni. Úgy érzi, ha már ennyi idősen összejött, akkor kijár neki ez a kis öröm, a gyerekszoba felépítésére való pénz meg még várhat.

Halálos energia

Így a színész újabban azt is megtanulta, hogyan takarékoskodjon energiáival, és ezt állítólag lenyűgözően csinálja. Erről a Kútfejek forgatásásán partnere, Holecskó Orsolya is ódákat zengedezett. "Főleg Kaszás Attilától lestem el tanácsokat. Ahogy az energiáit konzerválja, és utána kiengedi, amikor kell, az számomra halálos, én még persze egyáltalán nem tudom megcsinálni"- nyilatkozta a fiatal színésznő.