A Bors szerint a modell ugyanazzal a tűzpiros Mercedesszel közlekedik, amit párja, Kedves Ferenc volt barátnője kapott tavaly születésnapjára. Debreczeni Zita elmondta, ő csak kölcsönveszi pasija járgányait, vagyis vélhetően egyelőre őt nem ajándékozta meg egy kocsival sem a gazdag vállalkozó. Bódi Sylvit mindenestre nem zavarja, ha kolléganője és utódja használja egykori lakását és autóját, hiszen ő már lezárta a múltat.

A Bors információi szerint Debreczeni Zita azzal a tűzpiros sportautóval járja az utcákat, amit jelenlegi párja, Kedves Ferenc tavaly elődjének, Bódi Sylvinek ajándékozott. Ezt részben egyik olvasónk története is alátámasztja. Feljelentők ugyanis múlt pénteken rajtakapta Debreczeni Zitát egy piros Mercedesben, amint éppen a buszsávban közlekedett a Blaha Lujza térnél. A modell a lapnak elmondta, párjától nem kapott semmilyen autót, és hozzátette, az előbb említett piros csoda Kedves Ferenc tulajdona, és nem Bódi Sylvi kapta. „Fecónak luxusautó-kölcsönzője van, ezért több kocsi is áll a garázsában, ezek közül azt használom, ami szabad.”

A híres exbarátnő azonban egy kicsit más történettel szolgált a lapnak. Bódi Sylvi elmondta, egykori párja az együtt töltött három év alatt nagyon sok gáláns ajándékkal meglepte, tavaly például egy piros Mercedest kapott születésnapjára. Miután azonban különváltak útjaik, az autót visszaszolgáltatta Kedves Ferencnek. Bódi Sylvit saját bevallása szerint egyébként nem igazán érdekli, hogy utódja ugyanabban az autóban furikázik, mint anno ő, és ugyanabban a lakásban lakik, ahol egykor ő élt szerelmével.

Bódi Sylvi lezárta a múltat

„Már lezártam a múltat, szép időszak volt, de vége” – nyilatkozta a modell, akinek ugyan számos dolgot vissza kellett szolgáltatni a szakítás után, de a Velvet információi egy járművet, nevezetesen egy fekete BMW 645Ci-t megtarthatott. Debreczeni Zita sem feltétlenül irigy Kedves Ferenc előző barátnőjére, legalább is, ami a stílustanácsadóját jeleneti. Nemrég egyik olvasónk ugyanis azt feltételezte, hogy A Bajkeverők című álreality egykori szereplője Bódi öltöztetőjét is örökölte. Kiderült azonban, hogy a férfi valójában egy nagyon jó barátja, és nem zavarja, hogy más celebek alkalmazásában áll.