Keleti Andrea a hab a tortán

dns
2007.06.02. 09:57
Keleti Andrea meglepve tapasztalta, hogy tánciskolája ajtaját verték a tánctanulásra vágyó emberek. A táncosnő szerint az argentin tangó kezd lecsengeni. Amikor kedvenc műfajáról kérdeztük, azt válaszolta: aktívan él.

„Mi a férjemmel nagyon szeretjük egymást, de úgy szeretünk nyaralni menni, hogy nagyon sokan vagyunk” – mondta Keleti Andrea a Magyar Turizmus Zrt. szezonnyitó sajtóeseményén a nála néhény évvel fiatalabb Kovács Zoltánra utalva. A tánctanár egy újabb televíziós produkcióban szerepel, de ahelyett mi inkább arra voltunk kíváncsiak, a Szombat Esti Láz valóban képes-e megváltoztatni egy szereplő mindennapjait annyira, mint arról a cikkek sora beszámol.

Az ajtót verték

Nézze meg képeinket!

„Érdekes történet ez. Ami a tánciskolánkat illeti, régóta működik már, de még sosem volt ilyen népszerű, mint a műsor idején. Az ajtót verték bizonyos hónapokban, hogy jöhessenek táncolni. Azóta hosszabb nyári táborokat tudunk szervezni. Nagyon szeretem a embereket, szeretek sok barátot szerezni, szeretek táboroztatni is, és együtt lenni sok aranyos emberrel. Minél több ember vesz körül, annál több izgalmas élményre és tapasztalatra lehet szert tenni” – mondta Csonka András táncpartnere, aki az első szériában a korai fordulóban kiesett Kulka Jánost tanította táncolni.

Keleti Andrea hat évvel ezelőtt hagyta abba a tánctanítást, amikor első gyereke, Viktória megszületett. Azelőtt versenytáncosok edzésével foglalkozott. Mint elmondta, iskolájában azok a táncok népszerűek, amelyeket a vetélkedőben láttak, örök sláger ezek mellett a salsa, de az argentin tangó „lecsengőben van.” Arra a kérdésünkre, hogy melyik táncműfaj az, amelyikben éppen ki szeretné fejezni magát, azt válaszolta: „aktívan élem az életem, sokmindenbe szeretek belekóstolni.” Visszatértünk tehát a tánctanítás témájához.

Van anyukájuk

„Igazából mindig is szerettem oktatni. Most, hogy lányom olyan korban van, hogy már táncolna, kezdek én is visszafolyni abba a világba, de csak érintőlegesen. De csak annyira, hogy a gyerekeim semmiképp ne érezzék ezt, hogy nincs anyukájuk. Az én műfajom olyan, amit akkor űzünk, ha az emberek ráérnek. Az pedig akkor van, amikor a családi élet zajlik.”- mondta a táncosnő.

Keleti Andreát az esztétikai beavatkozásait halmozó Györgyi húga a sajtón keresztül nemrég azzal vádolta, hogy túlzottan keresi a szereplési lehetőségeket. A táncosnő elmondta, nagyon szereti a nyüzsgést, de a médiapartikra szóló meghívásokat legtöbbször nem fogadja el.

Ő olyan sztár

Klikk!

„Inkább más dolgokra koncentrálok. Amikor elkezdtem vezetni a művészeti iskolát, elvégeztem egy egyetemet, hogy meglegyen hozzá a képzettségem. Rendezvényeket szerveztem, műsort vezettem, mindent szerettem kézben tartani. Erre törekszem azóta is, hogy fontosnak érezhessem magam és nyüzsöghessek kedvemre.”

Keleti György nagyobbik lánya az elmondása alapján Csonka András mellett reprezentál, ha fellépésekre hívják, és ha teheti, elkezd táncolni. „Szerencsém van a Picivel, mert ő olyan sztár, akit szeretnek mindenféle könnyű rendezvényre hívni. Időnként, mint hab a tortán, én is mehetek vele. Ezért is nagy csoda, ami történt velem. Járhatjuk az országot, rengeteg új embert ismerhetünk meg. Ezek között vannak fontos és kevésbé fontos emberek, de mindig történnek a dolgok, és ez a lényeg.”