horoszkóp

Vízihulla tarkította Keleti Györgyi hasmenéses pihenését

nsz
2009.03.28. 05:46
A 34 éves modell nemrég jött haza riói nyaralásáról, ahová testőrcégvezető pasijával, Szolcsányi Attilával ment. Keletinek nagy izgalmakban volt része, és - bár jól érezte magát - a nyolcadik nap után már hiányolta az Erős Pistát és a mákos gubát. A modell, pasijával ellentétben, kipróbálta a brazil kajákat. Be is indult tőle az emésztése rendesen, ám őt ez sem tartotta vissza, hogy tovább tesztelje a kinti ételeket.

Keleti Györgyi hazatért kéthetes riói utazásáról, ahová párjával, Szolcsányi Attilával ment. Keleti szerint minden remek volt, leszámítva a brazil kaják bélrendszeri hatásait, na és a vízbe fúló nyaralót, akit tőlük tíz méterre nyelt el az óceán. Állítása szerint a helyieknek ez kicsit sem volt szokatlan, ugyanis ott gyakran nő ily módon az eltűnt személyek száma, már ha épp nem dobja ki a hullám a testet. A modell beszámolt a Copacabana Beachen kívüli nyomorról, Rio de Janeiro nevezetességeiről, valamint arról, hogy a brazil nők rondák.

Naná, hogy nincs gyerek

Rio1 133

Mielőtt kifejtenénk a nyaralását, azzal a brékinggel kezdjük, amit a fotók is megerősítenek: Keleti Györgyi egyáltalán nem terhes. Nem mintha ez olyan meglepő lenne, a legutóbbi jótékonysági akcióján is kint volt a dereka, márpedig ez nem igazán szerencsés egy kismama esetében. A modell nem is tervezi, hogy gyereket vállaljon, ugyanis állítása szerint most egy csomó minden mással kell foglalkoznia, hamarosan ismét kotyvaszt az egyik kereskedelmi csatorna főzőműsorában, és - miután otthagyta a Tabu Rádiót -, Judy Neróval és Alexandra Diamonddal saját vállalkozásba kezdenek.

Ezért iszonyúan elfoglalt, még arra sincs ideje, hogy elmenjen vásárolgatni, a testőrcégvezető Szolcsányi Attilával, akivel már egy ideje együtt is élnek. Nemcsak gyereket, de esküvőt sem tervezget Keleti, véleménye szerint két válás után nem a házasság intézménye fogja meggyőzni arról, hogy márpedig kell a boldogsághoz egy papír.

Ne tesztelj kaját

Keleti Györgyi és párja - bár két hetet töltöttek Rióban - többnyire csak a 4,5 kilométer hosszú parton, a Copacabanán sétáltak, a város többi része ugyanis nagyon veszélyes. "Nem volt célszerű elhagyni ezt a részt, mert olyan nagy a nyomor, hogy bármi érték van rajtad, azt vagy önként odaadod, vagy leveszik rólad. Persze mi azért bementünk a városba, hogy körülnézzünk, de azonnal fordultunk is vissza. Nagyon nagy szegénység van kint, rettentő nagy éhezés. A turistáknak kialakított partszakasz tökéletes ellentéte a valóságnak" - nyilatkozta a Velvetnek Keleti Györgyi, aki határtalan örömmel nyugtázta, hogy Brazíliában is van Subway, sőt, McDonald's is.

Bár a reggelit kifizették a szállodában, legtöbbször lekésték azt. A modell azonban így is végigfalta a parton a brazil ételeket, amik meg is tették a hatásukat. "Én mindent megkóstoltam, beteg is voltam tőle, hasmenésem volt napokig. Én azonban nem adtam fel, továbbra is ettem. Attila nem, ő óvatosabb" - mondta Keleti, aki kifejezetten díjazta, hogy kint kevesebb fűszert használnak, mint hazánkban.

Copacabana

A Copacabana Beach a világ egyik legnagyobb strandja, partszakasza 4,5 kilométer hosszú. A turistáknak kialakított övezet Rio de Janeiro déli részén található, a turistaparadicsomként működő kerületben 350000 ember él. A hely nemcsak a buliról, szórakozásról, nyüzsgésről ismert, gyakori a környéken a bűnözés is.

Talán épp a központ fejlettségének köszönhető, hogy a Copacabana hírhedt a szexturizmusról: rengeteg brazil fiatal lány bocsátja áruba a testét, ám nincs hiány sztriptízbárokban sem. Copacabana legjelentősebb eseménye eddig az 1994-es Rod Stewart koncert volt: akkor 3,5 millió rajongó lepte el a partot.

Forrás: Wikipedia

Volt azonban olyan, amiben elővigyázatos volt a pár: ahogyan a nagykönyvben meg van írva, csak palackozott vizet ittak. Ám lehettek bármennyire előrelátók, még ők sem előzhetnek meg mindent. "Egyszer, amikor lent voltunk a parton, 10 méterre tőlünk belefulladt egy ember a vízbe. A vízimentők ugyan keresték a holttestet, de nem találták. Ott azonban ez egy teljesen megszokott dolog. Ilyenkor vagy eltűntnek nyilvánítják az embert, vagy majd kidobja a partra a víz."

Nem szépek a brazil emberek

Keleti és párja a helyi nevezetességeket is megnézte, amiből a modell szerint mindössze kettő található Rióban. A majdnem 40 méter magas Megváltó Krisztus szobra a világ hét új csodája között is helyet kapott. "A Krisztus-szobor fantasztikus élmény volt. Rengeteg turista jár oda, szinte zarándokhellyé vált. Itthon azt mondták, hogy érintsem meg a szobrot, aztán kívánjak valamit, és teljesül. Persze olyan is volt, aki ezt hülyeségnek tartotta. Ettől függetlenül kézzel-lábbal fogdostam a szobor talpazatát. A másik látnivaló, a Cukorsüveg-hegy, ami attól különleges, hogy egy darab kőszikla az egész." A brazil nőket már nem tartotta ennyire csodásnak, sőt. "A brazil nők csúnyák, ezt egyébként Attila is kijelentette. A tipikus brazil nőknek nagy fenekük van, és picit pocakosak - tehát abszolút nem a gebe a divat, mint nálunk. Nemcsak a nők rondák, a pasik is - jó palit csak a turisták között láttam, persze a kedvesemen kívül" - általánosított a modell.

Korral jár

A pár nem igazán járta végig a szórakozóhelyeket, Keleti szerint azért, mert már nem fiatalok. "Ahogy öregszik az ember, egyre inkább lecsökken benne az esti bulizhatnék. Én is 35 leszek idén, Attila 37 éves - 10-11 tájékán már a szállodai szobában voltunk, és az is előfordult, hogy este 11-kor már aludtunk. Azt tudni kell hozzá, hogy nagyon magas a páratartalom Rióban. Napközben is 30 fok körüli a hőmérséklet, és este sem esik 26 fok alá. Európai ember számára ez tulajdonképpen elviselhetetlen. Bár árnyékban voltunk egész végig, háromszor égtem le, hiába kentem magam 50 faktoros naptejjel." A szénné égett Keleti azért aggódott kicsit a hosszú összezártság miatt, mert - bár együtt élnek - sosem töltöttek együtt két hetet egyfolytában.

Rio3 138

"Nem volt vita, veszekedés, egy hangos szó sem hangzott el. Ahogy öregszem, egyre kompromisszumképesebb vagyok. Nagyon nehéz természetem volt, de már kezdek lenyugodni" - véli a modell, aki a hétköznapjaiban is a nyugodtabb létformát preferálja, de azért havonta kétszer elmegy bulizni, bár akkor is csak hajnali kettőig, mert ő már öreg. Az étteremhez még nem érzi magát vénnek, így oda minden hétvégén eljárnak párjával, Szolcsányi Attilával, aki Keletihez hasonlóan konzervatív elveket vall a párkapcsolatról. "Attila mindig azt szokta mondani, hogy egy nőnek az a feladata a párkapcsolatban, hogy vezesse a háztartást, főzzön, mosson, gondoskodjon a férfiról, a férfi pedig azért van, hogy megteremtse mindehhez a gazdasági hátteret, persze a saját keretein belül" - mondta Keleti, akinek összes eddigi párja jómódú volt.

Műtét nincs, fotózás jöhet

A gazdag pasiktól függetlenül dolgozik, mert rádiózni továbbra is szeretne. "Úgy néz ki, hogy elindítunk egy saját dolgot Judyval [Judy Nero - a szerk.] és Alexával [Alexandra Diamond - a szerk], hiszen korábban is együtt dolgoztunk a rádiónál. Önállósodni szeretnénk, nem akarunk főnökség alá tartozni. Érzünk magunkban annyi erőt és önbizalmat, hogy meg tudjuk csinálni önállóan a rádiót" - mondta a videója után is kellő önbizalommal rendelkező modell, aki több plasztikai műtétet nem tervez, ám egy fotózást bármikor szívesen bevállal. Mert - bár hangsúlyozta, kolléganőivel együtt leszámolt a múltjával - ez azért mégiscsak más.

"Azt gondolom, ha valakit felkérnek egy színvonalasabb fotózásra, akkor arra butaság nemet mondani. Cicázni lehet, de egy olyan nő, aki tudja magáról, hogy jól néz ki, miért ne vállalhatná el. Én úgy gondolom, hogy titokban minden ismert ember arra vár, hogy felkérje őt valamelyik magazin, mert az egy elismerő dolog egy nő életében" - osztotta meg lapunkkal vetkőzéssel kapcsolatos ideológiáját a modell, aki kiemelte, remekül érezte magát két hétig bulvársajtó, fodrász, smink és mobiltelefon nélkül.