Honlapja olvasóinak kedvéért nyúlnak öltözik húsvétra Kis Hegedűs Réka. A playmate arról beszélt, az utóbbi időben több külföldi felkérést kapott, legutóbb Bécsben készült róla aktsorozat.

„Mostanában több a külföldi munkám. Nagy előnyük a hazai felkérésekkel szemben, hogy jobban fizetnek, mint a hazai magazinok” – összegezte tapasztalatait Kis Hegedűs Réka, aki legújabb, bécsi munkáját szerette volna megosztani velünk. A playmate nemrég a Babylon nevű bécsi szórakozóhely reklámfilmjének forgatásán szerepelt, barokk angyalnak öltöztetve.

A klub vendégei

Klikk!

„Egy múzeumban forgattuk a reklámfilmet egy csomó lánnyal, de a szórakozóhely felső emeletén szállásoltak el minket. Megismertem a tulajt, nagyon jó fej volt. Etetett, itatott minket. Mondtam neki, hogy nagyon tetszik a hely, visszajönnék később ide fotózni saját fotóssal” – folytatta a playmate. „Örült a felvetésemnek; azt mondta, a klub vendégei leszünk.”

A jelek szerint Kis Hegedűs Réka kedveli a felkapott, külföldi szórakozóhelyeket: legutóbb arról adott hírt, hogy Paris Hilton születésnapi partiján vett részt, de nem érezte jól magát. A playmate elmondta, meglepődött, hogy a hírhedt Paris Hilton nem bulizott, és egész este csupán annyi aktivitást mutatott, hogy pizzát rendelt magának. Mint arról beszámolt, Paris édesanyja azonban annál inkább bulizott, miután a családi együttlét öröméről beszélt a dj mikrofonjába részegen. A beszámoló igazáról azonban önök - a szavazógép eredményei alapján - nem voltak meggyőződve.

Együttműködni

Kis Hegedűs Réka az elmúlt hetekben visszatért a bécsi szórakozóhelyre. „Kaptam egy felkérést a Maximtól, szabad kezet adtak, hogy milyen fotókat készíttetek. Felhívtam Bémer Mikit, akivel már évek óta együtt dolgozunk, és kimentem a már megszokott csapatommal” - mondta a magazin e havi címlaplánya. Kérdésünkre, miért a Topmodell zsűritagjaként ismert fotóssal szeret legjobban dolgozni, Kis Hegedűs Réka azt válaszolta: „mert jól tudunk együttműködni. Már egy csomó lányt beajánlottam neki, jó fotós. Ezért hívom mindig őt.”

„Volt még egy munkám” - fűzte hozzá. „Az izraeli Wella számára fotóztunk itthon, de a képek majd ott jelennek meg. Most egy saját sorozatra is készülök, amellyel a honlapom olvasóinak szeretnék kedveskedni” – mondta. Ez a gesztus Ripli Zsuzsának is szokása, aki egy időben barátnőivel közös aktsorozatot készíttetett ünnepekre. Két éve karácsonykor például a szintén playmate Kocsis Orsolyával közösen pózoltak a műhóban.

Kis Hegedűs Réka húsvétra szánja a készülő sorozatát: úgy tervezi, nyúlnak öltözik. „Varratok magamnak nyuszijelmezt, és abban leszek lefotózva. Persze erotikus nyuszi leszek.”